“İTİBAR ETMEYİN”

“İTİBAR ETMEYİN”

 Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, ilçe genelinde derneğin ismi kullanılarak çeşitli duygu sömürüleriyle yardım toplanılmaya...

A+A-

 

Bozüyük Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, ilçe genelinde derneğin ismi kullanılarak çeşitli duygu sömürüleriyle yardım toplanılmaya çalışıldığını belirterek bunlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Dernek Başkanı İsmail Çelik son günlerde ilçe genelinde derneğin ismi kullanılarak çeşitli duygu sömürüleriyle yardım toplanılmaya çalışıldığını, dernek olarak böyle bir çalışmalarının olmadığını ve vatandaşların bu gibi yaklaşımlara itibar etmemelerini istedi. Dernek Başkanı Çelik, "Son günlerde ilçemize dışarıdan gelerek esnafları ve evleri kapı kapı dolaşarak "engelliler için tekerlekli sandalye alacağız" söylemleriyle dergi, boyama kitapları gibi ürünler satılmaya çalışılmaktadır. Bu işlemin inandırıcı olması için ise bazen derneğimizin de adını kullanan bu gibi kişilere itibar edilmemesini rica ederim. Bu gibi durumlarda bilinçli davranmak gerekir. Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneğimizin böyle faaliyetleri yoktur. Duyarlı halkımıza önemle duyurulur" dedi.

Bu haber toplam 2382 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.