“İYİLİĞE YOL VER” KAMPANYASI BAŞLATILDI

“İYİLİĞE YOL VER” KAMPANYASI BAŞLATILDI

Bozüyük’te başlatılan “İyiliğe Yol Ver” Kampanyası ile Doğu Guta, Afrin, İdlib, Hama, Azez ve Arakan’a yardım gönderilecek.İnsani Yardım Vakfı...

A+A-

Bozüyük’te başlatılan “İyiliğe Yol Ver” Kampanyası ile Doğu Guta, Afrin, İdlib, Hama, Azez ve Arakan’a yardım gönderilecek.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bozüyük Temsilciliği ve Bozüyük Belediyesi iş birliği ile başlatılan “İyiliğe Yol Ver” yardım kampanyası 23 Mart 2018 Cuma günü sona erecek. “İyiliğe Yol Ver” Kampanyası toplanan yardımlar Doğu Guta, Afrin, İdlib, Hama, Azez ve Arakan’daki savaş mağdurlarına, çadırlarda yaşayan çocuklara, kadınlara ve tüm mazlumlara yardım olarak ulaştırılacak. Kampanya kapsamında bağış olarak; un, şeker, su, sıvı yağ, süt, kadın hijyen paketleri, çocuk hijyen paketleri, battaniye ve barınma malzemeleri kabul edilirken kıyafet bağışı kabul edilmeyecek. Ayrıca nakit olarak yardım etmek isteyenler bağışlamak istedikleri miktardaki paralarını Kuveyt Türk Bilecik Şubesi, Bilecik İHH 10054344-3 hesap numarasına yada TR 1400 2050 0001 0054 3440 0003 numaralı IBAN hesabına gönderebilecekler. Malzeme bağışında bulunmak isteyenler ise yardımlarını Yeni Mahalle Cırbın Sokak No:22’de bulunan İHH Bozüyük irtibat bürosuna teslim edebilecekler.
iyilige-yol-ver-kampanyasi.jpg


Bu haber toplam 2307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.