İZLENME REKORLARI KIRDI

İZLENME REKORLARI KIRDI

Bozüyük Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen çocuk sinema günlerinin hafta sonu gösterimleri izlenme rekorları kırdı.Birinci...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen çocuk sinema günlerinin hafta sonu gösterimleri izlenme rekorları kırdı.
Birinci yarı yıl boyunca derslerine çok çalışan ve dinlenmeyi hak eden öğrenciler için Bozüyük Belediyesi tarafından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen sinema günleri etkinliği hafta sonunda yoğun ilgi görürken gösterimlerin yapıldığı Metristepe Kültür Merkezi film izlemek isteyen miniklerle doldu taştı. Bu yıl 4.’sü düzenlenen etkinlikte minik sanat severler stres atarak heyecanlı ve güzel dakikalar yaşadılar. Hafta sonunda Cesur Araba, Tinker Bell ve Peter Pan, Sihirbazın Balonları, Süper Ayı ve Sevimli Emojiler 2 adlı filmleri izleyen minik sinema severler sevdikleri çizgi film kahramanları ile maceradan maceraya koştular. Film sonlarında ayrıca miniklere Bozüyük Belediyesi tarafından kek ikram edildi.
Çocuk Sinemaları, 29 Ocak 2019 Salı günü saat 13:30’da Süper Ayı ve saat 15:00’de Tinker Bell ve Peter Pan, 30 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 13:30’da Cesur Araba ve saat 15:00’te Sevimli Emojiler 2 adlı filmlerin gösterimleri ile devam ederken 31 Ocak 2019 Perşembe günü saat 13:30’da Süper Ayı ve saat 15:00’te Sihirbazın Balonları adlı film gösterimlerinin ardından sona erecek.

sinema-gunleri-hafta-sonu--1.jpg


Bu haber toplam 1687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.