KAHKAHA TUFANI YAŞANDI

KAHKAHA TUFANI YAŞANDI

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bozüyük Metristepe Sinema Festivali’nin üçüncü gecesinde “Ailecek Şaşkınız” adlı komedi...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bozüyük Metristepe Sinema Festivali’nin üçüncü gecesinde “Ailecek Şaşkınız” adlı komedi filminin gösterimi yapıldı. Gecede tüm sinemaseverlerin yakından tanıdığı ve sevdiği Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi izleyenleri bol bol güldürdü.

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşlara açık hava sinema keyfini yaşatmak, yıldızların altında film izlemek, stres atıp keyifli dakikalar geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenen festivalin üçüncü gününde yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı, oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Murat Cemcir, Saadet Işıl Aksoy, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu gibi isimlerin yer aldığı “Ailecek Şaşkınız” adlı komedi türü filmin gösterimi yapıldı. Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı amfi tiyatroda saat 21:00’de yapılan film gösterimi yoğun ilgi görürken amfi tiyatroya gelen Bozüyüklüler hep birlikte film izlemenin güzelliğini yaşadı.

acik-hava-sinema-festivali-3.-gun-ailecek-saskiniz--4.jpg

Sinema festivaline katılan ve amfi tiyatroda büyük bir keyifle film izleyen Bozüyüklüler başta Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı olmak üzere festivalin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek “Festival 2 yıldır renkli görüntülere sahne oluyor. Başkanımız bizi gala programlarında birbirinden değerli sanatçılarımız ile buluşturuyor. Festival ilçemizin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline geldi. Bizlerde katılımcılar olarak festivalimizden oldukça memnunuz. 10 gün boyunca zevkle amfi tiyatroya gelip Türk sinemasının birbirinden değerli eserlerini büyük bir keyifle izliyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’ya çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Festival 31 Temmuz 2018 Salı günü Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yerini alan, Ertem Eğilmez’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Sadık Şendil’in yazdığı, yönetmenliğini Orhan Aksoy’un yaptığı, Adile Naşit, Münir Özkul, Şener Şen, Ayşen Gruda, Oya Aydoğan ve Ahmet Sezer’in paylaştığı, 1978 yapımı “Neşeli Günler” adlı komedi filmi ile devam edecek.
acik-hava-sinema-festivali-3.-gun-ailecek-saskiniz--1.jpg

Bu haber toplam 1811 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.