KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Yüklenici firmanın sözleşme feshi istemesinin ardından çalışmaların durduğu Bozüyük Hal Camii inşaatının akıbeti belli oldu. Bilecik Milletvekili...

A+A-

Yüklenici firmanın sözleşme feshi istemesinin ardından çalışmaların durduğu Bozüyük Hal Camii inşaatının akıbeti belli oldu. Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Hal Camii inşaatının kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Bilecik Milletvekili Selim Yağcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 
"Sevgili Hemşerilerim;bir süredir inşaatı durdurulan Bozüyük Hal Camii inşaatımız yaptığımız görüşmeler ve girişimler sonucunda aynı şartlar içinde kaldığı noktadan devam edecek ve inşaAllah Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından en kısa zamanda bitirilecektir.Bu güzel eserin yapımına katkı veren ve verecek olan herkese teşekkür ediyorum.Bozüyüğümüze Bileciğimize hayırlı olsun.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele..."
Hatırlanacağı üzere; önceki belediye başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden birisi olan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Bozüyük Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü proje yaklaşık 2 yıl önce başladı. Ancak, yüklenici firma, imalat girdilerindeki artış, piyasa istikrarsızlığı ve malzeme teminindeki sıkıntılar sebebiyle sözleşmenin feshini istedi. Bu tarihten itibaren çalışmalar tamamen durmuştu.

hal-camiide-sorun-kalmadu2.jpg

 

Bu haber toplam 2008 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.