KAPALI PAZAR'DA TRAFİK ÇİLESİ

KAPALI PAZAR'DA TRAFİK ÇİLESİ

Bozüyük ilçe merkezinde bulunan Kapalı Pazar Yeri'nde Salı ve Cumartesi günleri meydana gelen trafik yoğunluğu vatandaşa zor anlar yaşatıyor.WhatsApp...

A+A-

Bozüyük ilçe merkezinde bulunan Kapalı Pazar Yeri'nde Salı ve Cumartesi günleri meydana gelen trafik yoğunluğu vatandaşa zor anlar yaşatıyor.
WhatsApp ihbar Hattımıza ulaşan bir okurumuz; pazarın kurulduğu Salı ve Cumartesi günleri özellikle 17:00 ile 20:00 saatleri arasında trafik yoğunluğunun en yüksek seviyede yaşandığını ifade etti. Bu durumun kendilerine zor anlar yaşattığını ifade eden okurumuz yetkililerin trafik çilesiyle ilgilenmelerini istedi. 
'Kapalı Pazar Yeri'nde ki trafik çilemiz' başlığıyla gazetemize fotoğraf gönderen okurumuz: 'Belediyemiz ilçemize çok güzel bir Kapalı Pazar kazandırdı. Teşekkür ederim. Ancak pazarın kurulduğu Salı ve Cumartesi günleri trafik konusunda aşırı yoğunluk oluyor. İstanbul trafiğini aratmayan manzaralar yaşanıyor. Bu konuyla yetkililerin ilgilenmesini istiyorum. Sürücüler rahat bir nefes alsın. Kapalı pazardaki trafik çilemiz sona ersin' dedi. 

kapali1.jpg


Bu haber toplam 2809 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum