'KAPIMIZ SİZLERE DAİMA AÇIK'

'KAPIMIZ SİZLERE DAİMA AÇIK'

Vali Tahir Büyükakın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Bozüyük Saffet Şeker Yetiştirme Yurdu'nda kalan çoçuklarla iftar yaptı. Sıcak...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Bozüyük Saffet Şeker Yetiştirme Yurdu'nda kalan çoçuklarla iftar yaptı. 
Sıcak bir atmosferde geçen iftarda çocuklarla bire bir ilgilenen Vali Büyükakın, onlarla sohbet etti ve isteklerini dinledi.
 Devlet koruması altındaki çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için her türlü imkanın seferber edildiğini belirten Vali Büyükakın "Sizler devletimize emanet olan yavrularımızsınız. Devletimiz sizlerin ihtiyaçları için tüm imkanlarını seferber ediyor. Bizler sizlerden sorumluyuz. Her türlü isteğinizi, sıkıntınızı benimle ve diğer ilgili büyüklerinizle paylaşabilirsiniz. Kapımız sizlere daima açıktır.  Umuyorum ki sizler de gelecekte bu ülkeye hizmet edeceksiniz. bugün burada sizlerle olmaktan son derece mutluyum”  dedi.
 İftar sonrası çocuklarla sohbet eden Vali Tahir Büyükakın, çocukların tüm sorularını samimiyetle yanıtladı. Çocuklar da Vali Büyükakın ile bol bol  hatıra fotoğrafı çektirdiler

dsc_1942.jpg


Bu haber toplam 2679 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.