KARABIYIK'TAN BAKICI'YA TAM DESTEK

KARABIYIK'TAN BAKICI'YA TAM DESTEK

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Adayı Fatih Bakıcı'ya yönelik yapılan çirkin saldırıya...

A+A-

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Adayı Fatih Bakıcı'ya yönelik yapılan çirkin saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Karabıyık, Bozüyük siyasetini çirkinleştirenleri kınarken sürecin takipçisi olduklarını ifade etti. Karabıyık, "Biz sonuna kadar Fatih Bakıcı’ nın yanındayız, o bizim için Bozüyük’ün Fatih’idir" dedi.

Karabıyık, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Yerel seçim süreci başladığı günden bugüne kadar il genelinde AK Parti Bilecik ailesi olarak seçimlerin tansiyonunu yükseltecek, atmosferi gerecek açıklamalardan ve beyanlardan kaçındık. Bizler 1 Nisan sabahı bugün rakip olduğumuz kişiler ile yüzyüze geleceğimizi, diğer adaylara destek veren seçmenlerinde bizim hemşerilerimiz olduğunu unutmadan seçim kampanyamızı yürütmeye çalıştık ve kalan günlerde de çalışacağız. Seçim gününe kadar ağzımıza gelen her lafı söyleyip, seçimden sonra hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı samimiyetsizlik bildik.

Bozüyük İlçemizde başarılı Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ yı hedef alan ve siyaseti belden aşağıya çekmeye çalışan korsan kağıt parçaları ilimiz siyasetine hiç yakışmamıştır. Son derece üslubu çirkinleştiren ve maksadını aşan kağıt parçalarını hazırlayanları ve dağıtanları kınıyor, sürecin takipçisi olacağımızı bildirmek istiyorum.

Son olarak söylemek istiyorum ki;

Kazanmanın da bir adabı vardır kaybetmenin de! 

Unutmayınız ki hepimizin bir eşi, çocuğu ve ailesi var. Medeni cesaretleriyle binlerce kişinin karşısına aday olarak çıkabilen, büyük fedakarlıklarla ailelerine ayıracakları vakti şehrine, hemşerilerine ayıran tüm adayları tebrik etmemiz gerekirken bu tarz çirkin saldırılar yakışık olmamıştır.

Ne olursa olsun şu bilinmelidir ki; Biz sonuna kadar Fatih Bakıcı’ nın yanındayız, o bizim için Bozüyük’ ün Fatih’ idir. Ve her zaman öyle kalacaktır...

Bu haber toplam 2394 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.