“KARANLIKTA KOMEDİ” İZLEYENLERİ GÜLDÜRDÜ

“KARANLIKTA KOMEDİ” İZLEYENLERİ GÜLDÜRDÜ

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde “Karanlıkta Komedi” adlı komedi oyunu sahnelendi.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde “Karanlıkta Komedi” adlı komedi oyunu sahnelendi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın eşi Emine Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

tiyatro-festivali-karanlikta-komedi-3-(1)-001.jpg

2 perdelik bir komedi oyunu olan oyunda Bohem heykeltraş Brindsley, hayatını değiştirecek bir fırsat yakalar. Ülkenin en zengin koleksiyoncusu George Bumberger, eserlerini görmek için akşam evine gelecektir. Nişanlısı Carol ise bu durumu kendi açısından fırsata çevirerek, babası Albay Melkett’i aynı akşam Brindsley’in evine davet eder. Ancak Carol, Brindsley’in eski eşyalarla dolu evinde bu iki önemli konuğu ağırlamak istemez ve Brindsley ile komşusu Harold’un eşyalarını gizlice değiştirirler.

tiyatro-festivali-karanlikta-komedi-2-(1).jpg

Ana sigortanın bir anda atmasıyla kesilen elektrikler, üst üste gelen davetsiz misafirler, ansızın çıkagelen eski sevgili Clea ve gizlice alınan eşyaların vakitsiz gelen Harold’dan saklanarak zifiri karanlıkta geri götürülme telaşını anlatan oyun izleyenlere neşe dolu dakikalar yaşadı. Bol kahkahalı oyunda Bozüyüklü tiyatro severler stres atarak güzel bir gece geçirdi.
Oyunun sonunda sahneye gelen Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi KURU öncelikle salonda bulunanlara 25. Antalya YAPEX Yapı Fuarında Bozüyük Belediyesi Şehir Müzesi ve Arşivi’ne başarılı restorasyon çalışmaları nedeni ile verilen “Uygulama Ödülü’nü almaya giden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın selamlarını iletti. Ardından “Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı adına siz değerli oyuncularımızı ve yönetmenimizi tebrik ediyor, diğer festivallerimizde de kendilerini aramızda görmekten onur duyacağımızı belirtmek istiyorum” diyen Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, oyuncuları tek tek tebrik ederek oyunun yönetmeni Muzaffer Aksoy'a plaketini takdim etti. Plaket töreninin ardından oyuncular izleyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

tiyatro-festivali-karanlikta-komedi-1-001.jpg

Bu haber toplam 2630 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.