KENT KONSEYİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

KENT KONSEYİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Bozüyük Kent Konseyi seçimlerden sonra ilk toplantısını Bozüyük Çimse-İş Sendikası toplantı salonunda gerçekleştirdi.Bozüyük Kent Konseyi Başkanı...

A+A-

Bozüyük Kent Konseyi seçimlerden sonra ilk toplantısını Bozüyük Çimse-İş Sendikası toplantı salonunda gerçekleştirdi.
Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, toplantının basına açık bölümünde “Bozüyük Kent Konseyi Başkanlığı Basın Açıklaması” nı okudu.
“Genel kurula katılım sağlayarak Bozüyük Kent Konseyi Başkanlığına ve yürütme kuruluna seçilmemize vesile olan kamu kurumları temsilcilerimize, siyasi parti, sendika, dernek ve odalar temsilciliklerimize, muhtarlarımıza, basınımıza ve belediyemiz görevlilerine yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz.
Başta Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere belediyemizin tüm yetkililerine Bozüyük Kent Konseyi’nin oluşumunda göstermiş oldukları hassasiyet için müteşekkiriz.
Amacımız bir olmak, ilçemizi kapsayan sorunları birlikte çözümlemenin yollarını aramak ve ilçemiz için güzel projeler üreterek genel ve yerel yönetimimizin gücü ile birleşerek başarılı olmaktır. Belediye Başkanımıza, ilçemiz için yapılacak olan her projede Kent Konseyimizin de görüşlerine önem vereceğini bizlere hissettirdikleri için ayrıca teşekkür ederiz.
Kurulacak olan meclis ve çalışma guruplarında gönüllülük esasına dayanarak başta sivil toplum kuruluşlarımızın üyelerine ve tüm halkımızın desteğine ihtiyacımız vardır. 
İlçe vizyonumuzun ve hemşehrilik bilincimizin geliştirilmesi, hak ve hukukun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma, dayanışma ve adil yönetim ilkelerini hayata geçirmek başlıca görevlerimiz olacaktır. Bu vesile ile tüm duyarlı halkımızı göreve davet ediyoruz" dedi.

kent-konseyi-basin-toplantisi-temmuz-2019--1.jpg


Bu haber toplam 1718 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.