KINIK ŞELALESİ TURİZME AÇILIYOR

KINIK ŞELALESİ TURİZME AÇILIYOR

Tarihi ve doğa güzellikleriyle Marmara Bölgesinin cazibe merkezi haline gelmeye aday Bilecik'in tanıtımı amacıyla kentin yöneticileri doğada kilometrelerce...

A+A-

Tarihi ve doğa güzellikleriyle Marmara Bölgesinin cazibe merkezi haline gelmeye aday Bilecik'in tanıtımı amacıyla kentin yöneticileri doğada kilometrelerce yürüdü. 

Vali Bilal Şentürk başkanlığında Vali Yardımcıları Mehmet Taşdöğen, Burhan Terzioğlu ve Rahmi Köse, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ile daire müdürleri ilk olarak Çavuşköy göletinde incelemede bulunarak, göletin çevresinde Sağlık Bakanlığınca yürütülen çalışma kapsamında; sağlığınız için ''Her gün 10 bin adım'' sloganıyla yürüyüş yaptı. 

Beraberindekilerle birlikte Bilecik’e 22 kilometre uzaklıktaki Tarım ve Orman Bakanlığınca Tabiat Parkı ilan edilen Kınık şelalesine yapılan 6 kilometrelik yürüyüşün ardından ulaşan Vali Şentürk, Kınık Şelalesinin, Tabiat Parkı ilan edilmesinin kent için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, güzel bir proje hazırlandığını vurguladı.

Bu haber toplam 3312 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.