KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ SEÇİMLERİ YAPILDI

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ SEÇİMLERİ YAPILDI

Bozüyük'te Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin olağan genel kurul seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucunda İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Çam ile...

A+A-

Bozüyük'te Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin olağan genel kurul seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucunda İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Çam ile Oğuz Sertler muhtarlardan ise Necati Kurt ve Hayati Huylu birlik encümen üyeliğine seçildi.

dsc_0798.jpg

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan toplantı, Kaymakam Hasan Yaman başkanlığında gerçekleştirildi. Kaymakam Hasan Yaman genel kurul öncesinde son günlerde Türkiye'nin güneminde yer alan terör saldırılarına değindi. Kaymakam Yaman konuşmasında; "Gündemde malumunuz Filistin'de İsrail'in çok vahşi saldırısı var. 59 tane Filistinli şehit oldu. Bu toplantı vesilesi ile İsrail'i kınıyorum. Şehitlere Allah'tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devletide bu olay doğrultusunda 3 Günlük Milli Yas ilan etti" dedi. Kaymakam Yaman'ın konuşmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile genel kurul toplantısı başladı.

dsc_0808.jpg

Seçim öncesinde İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Çam, Oğuz Sertler ve İsmail Zeki Uyanık ile muhtarlardan Necati Kurt, Hayati Huylu ve Mustafa Kacarlar adaylığını açıkladı. Kapalı oylama usulü yapılan ve adeta kıran kıran geçen seçimlerin ardından İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Çam 33, Oğuz Sertler 25 ve İ. Zeki Uyanık 13 oy aldı. Bu sonuçlarla en fazla oyu alan İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Çam ve Oğuz Sertler Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi oldular.

dsc_0830.jpg

Birlik Encümen üyeliğine aday olan muhtarlardan Karabayır Köyü Muhtarı Necati Kurt 35, Cihangazi Köyü Muhtarı Hayati Huylu ise 26 oy alarak Birlik Encümeninin asil muhtar üyeliğine seçildi. 5 oy alan Mustafa Gacarlar ise yedek üyeliğe seçildi.

Toplantı, üye seçimlerinin ardından diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

dsc_0863.jpg

Bu haber toplam 2341 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.