KÜLÜNK'TEN BİLECİK'E SAYGISIZLIK

KÜLÜNK'TEN BİLECİK'E SAYGISIZLIK

Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz ve beraberindekilerin organize ettiği “EVET” konferansı akamete uğradı.  Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz’ün başını...

A+A-

Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz ve beraberindekilerin organize ettiği “EVET” konferansı akamete uğradı.  
Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz’ün başını çektiği Bilecik’te Evet Platformu, 18 Mart Cumartesi günü Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ü referandum öncesi halkı bilgilendirmek amacıyla konferans vermesi üzerine davet etti. 4'TE
Biecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Saat 14:00’de geleceği ilan edilen Metin Külünk Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatacaktı.
Ancak Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk toplantıya gelmedi. Salonda bulunanlara Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün arabasının arıza yaptığı biraz gecikeceği söylendi.
Salonun yaklaşık yarısı dolu iken dakikalar geçtikçe salon daha da azaldı. Ardından Milletvekili Metin Külünk’ün araba arızasının uzayabileceği söylenerek toplantının iptal edildiği duyruldu.
Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz’ün başını çektiği organizasyona konuşmacı olarak Milletvekili Metin Külünk’ün gelmemesi ve gecikme sebebi arabasının arızası olarak gösterilmesi üzerine vatandaşlar “Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ne yapmaya çalışıyor. Buraya zaten evet diyecek insanlar geliyor. Evet diyecek insanlara hayır dedirtmeye mi çalışıyor. Araba arızası demek ne demek. Ak Parti duble yollar yaptı. İstanbul 2 saatlik yol. Bu Bileciklilere saygısızlıktır. Arabası arıza yaptıysa “AT”la gelseydi” dediler.

kulunk.jpg


Bu haber toplam 2473 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.