KUVEYT CAMİİ PROJE ÇALIŞMALARI ANLATILDI

KUVEYT CAMİİ PROJE ÇALIŞMALARI ANLATILDI

Kuveytli hayırsever iş adamı tarafından Bozüyük’e yeni bir cami yaptırılması ile ilgili protokol imzalanmasının arddından bilgilendirme toplantısı...

A+A-

Kuveytli hayırsever iş adamı tarafından Bozüyük’e yeni bir cami yaptırılması ile ilgili protokol imzalanmasının arddından bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Kasımpaşa Mahallesi’ne yeni yapılacak olan “Kuveyt Camii” Dernek yönetimi ile bir araya geldi.

bsk--kuveyt-camii-dernegi-ile-bir-araya-geldi-1.jpg
Bozüyük Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi Şark Köşesi’nde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Kasımpaşa Mahalle Muhtarı Güler Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, “Kuveyt Camii” Dernek yönetimi ve davetliler katıldı. Kuveyt Camii’nin projesi ve yapımı ile ilgili bilgilendirme yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı“bu akşam Kasımpaşa Mahallemize hayırsever bir iş adamı tarafından kazandırılacak ve arsasını bizlerin tedarik ederek geçtiğimiz günlerde protokolünü imzaladığımız “Kuveyt Camii” Dernek Yönetimimizle bilgilendirme toplantısında bir araya geldik” diyerek başladığı konuşmasında caminin proje ve yapım çalışmaları hakkında detaylı olarak bilgi verdi.

bsk--kuveyt-camii-dernegi-ile-bir-araya-geldi-09-(1).jpg

Başkan Bakıcı ayrıca devam etmekte olan projeler ile alt yapı konularında da bilgilendirme yaparken vatandaşlar tarafından sorulan soruları da yanıtladı. Bu tarz buluşmaların önemli olduğunu vurgulayan Başkan Bakıcı buluşmaların devam edeceğini belirterek toplantıya ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Kuveytli hayırsever iş adamı tarafından Bozüyük’e yeni bir cami yaptırılması ile ilgili protokol imzalanmasının arddından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

bsk--kuveyt-camii-dernegi-ile-bir-araya-geldi-11-(1).jpg

Bu haber toplam 2922 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.