KUVEYTLİ HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN BOZÜYÜK’E CAMİ

KUVEYTLİ HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN BOZÜYÜK’E CAMİ

Kuveytli hayırsever iş adamı tarafından Bozüyük’e yeni bir cami yaptırılması ile ilgili protokol imzalandı.Bozüyük Belediyesi ile Kuveytli hayırsever...

A+A-

Kuveytli hayırsever iş adamı tarafından Bozüyük’e yeni bir cami yaptırılması ile ilgili protokol imzalandı.

Bozüyük Belediyesi ile Kuveytli hayırsever iş adamı arasında Bozüyük’e yeni bir cami yaptırılması ile ilgili hazırlanan protokol Bozüyük Belediye Başkanlığı makamında imzalandı.

suudi-arabistanli-hayirsever-is-adamindan-bozuyuk’e-d.jpg

İmza törenine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kuveytli hayırsever iş adamı Ad Hesham Salem Andulwahab Alroomı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir katıldı. Başkan Bakıcı misafirleri ile bir süre sohbet ederek yapılacak caminin özellikler hakkında bilgi aldı. Protokolün imzalanmasının ardından bilgi veren Başkan Bakıcı “Kasımpaşa Mahallemizde bulunan vatandaşlarımızın cami alanı talepleri doğrultusunda, çevre yolunun hemen kenarında ve ilçemizden geçen herkesin görebileceği konumdaki alan belediyemiz tarafından kamulaştırılmıştı.

suudi-arabistanli-hayirsever-is-adamindan-bozuyuk’e-cami1.jpg

Buradaki 2700 mertekarelik ibadet alanına hayırsever iş adamı Ad Hesham Salem Andulwahab Alroomı tarafından inşaa edilecek olan “Kuwait Camii” ile ilgili olarak protokolümüzü imzaladık. Güçlenen ve Gelişen Bozüyük’ümüzde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda her alanda yatırımlarımız devam ediyor” diyerek caminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

suudi-arabistanli-hayirsever-is-adamindan-bozuyuk’e-cami.jpg

Bu haber toplam 5214 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.