MADALYALARLA DÖNDÜLER

MADALYALARLA DÖNDÜLER

 Bozüyüklü karate sporcuları Levent kardeşler, İstanbul’da düzenlenen 26 ülkeden 2 bin100 sporcunun katıldığı Uluslararası  Turkısh...

A+A-

 

Bozüyüklü karate sporcuları Levent kardeşler, İstanbul’da düzenlenen 26 ülkeden 2 bin100 sporcunun katıldığı Uluslararası  Turkısh  Open Karate Turnuvasından madalyalarla döndüler.

25577266_10155804205901832_344895160_o.jpg

Eskişehir Gençlik Spor adına yarışan Sami Togay’ın öğrencileri bu turnuvadan da madalyalarla dönerek başarılarını taçlandırdılar. Atatürk İlk/Ortaokulu öğrencisi olan Çıdam Levent, Aydil Levent ve Mustafa Pusat Levent aynı zamanda karate sporcusu olarak da spor hayatlarını sürdürüyorlar. Bu turnuvada Minik Yıldız +50 kg. kategorisinde mücadele veren Pusat Levent mücadeleler sonrasında 5. maçında finale yükseldi. Finaldeki rakibini 3-2 yenerek kendi kategorisinde Uluslararası Şampiyonadan 1. olarak döndü. Çıdam Levent, Aydil Levent ve Hilal Şentürk den oluşan takım ise Kumitede grup finalinde yenildikten sonra röpresaj maçını kazanarak 3.’lük kürsüsüne çıkmaya hak kazandılar. Mustafa Şeker Anadolu Lisesi öğrencisi Genç 50 kg. kategorisinde Mustafa Saltuk Levent ise ilk iki maçını aldıktan sonra 3. maçında Rus rakibine yenilerek müsabakalara veda etti. İstanbul Aydın Üniversitesinde millilik bursu ile okuyan Levent Kardeşlerden Aybüke Levent ise +68 kilogramda 21 yaşaltı kategorisinde zorlu rakiplerine karşı İranlı rakibine yenildikten sonra röpresaj maçlarını alarak 3.oldu.

untitled-2-005.jpg

Bu haber toplam 2676 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.