MAHALLE VE KÖY MUHTARLARINDAN ANKARA ÇIKARTMASI

MAHALLE VE KÖY MUHTARLARINDAN ANKARA ÇIKARTMASI

Bozüyük’te görev yapan mahalle muhtarları ve ilçeye bağlı köy muhtarları Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru ile birlikte Ankara'da temaslarda bulundu. Bozüyük'ten...

A+A-

Bozüyük’te görev yapan mahalle muhtarları ve ilçeye bağlı köy muhtarları Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru ile birlikte Ankara'da temaslarda bulundu. 
Bozüyük'ten sabah erken saatlerde Ankara'ya gitmek için yola çıkan yaklaşık 35 kişilik muhtarlar grubu, ilk olarak TBMM'ni giderek Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir'i ziyaret etti.

6-001.jpg

Bozüyük'ten gelen muhtarlar grubunu Meclis'te kabul eden Milletvekili Halil Eldemir, meclis konferans salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru ve muhtarlar ile görüştü. Bozüyük'teki çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek muhtarların talep ve istekleriyle yakından ilgilendi. Meclis Konferans salonunda muhtarlara hitap eden Milletvekili Eldemir; " Öncelikle yapmış olduğunuz ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir, her ihtiyaç duyduğunuzda ve her türlü talepleriniz için bizler burada sizlerin vekili olarak görevimizin başındayız.

9-(2).jpg

Bozüyük ile ilgili olarak hükümetimiz tarafından yapılacak olan şehir hastanesi sürecinin hızlanmasında çok büyük rolü olan Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya teşekkür etmek istiyorum, kamulaştırma çalışmaları ile yakından ilgilenmesi ve bu sürecin kolaylıkla aşılmasındaki aktif rolünü sizlerde biliyorsunuz, bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde tamamlanan 4 köyün bağlantı yolu ile ilgili olarak çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum" dedi. Yapılan çalışmaların yanı sıra, TCDD üstgeçit çalışmaları ve ilçede ki camilerin restorasyonu ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Eldemir Bozüyük için Ankara'da çeşitli Bakanlık ve Genel Müdürlüklerinde görüşmelerin yapıldığı ve yatırımların artarak devam etmesi için temaslarda bulunduğunu belirtti.

11-(2)-(1).jpg

Muhtarlar ile yakından ilgilenen Milletvekili Eldemir, daha sonra muhtarlar ile birlikte Meclis Mescidinde Cuma namazını eda etti.  Meclis lokantasında yenilen yemeğin ardından Bozüyük'ten gelen misafirleri ile birlikte meclis içerisinde kısa bir tur gerçekleştiren Milletvekili Halil Eldemir, Meclis Genel Kurulunu ve çalışma düzenini anlattı. 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin ardından gazi mecliste hainler tarafından bombalanan kısımları gösteren Eldemir, devlete ve halkına ihanet etmiş bu hainlerden tüm şehitlerimizin hesabının mutlaka sorulacağını belirtti. 
1-(2)-001.jpg
   Meclis içerisindeki turun ardından, muhtarlar tarafından iletilen talepleri dikkatlice dinleyen Eldemir, bu doğrultuda notlar aldı. Ziyaret sonunda Bozüyük Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Terle, Ankara'da gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar ve Bozüyük ve köylerinin problemlerine getirdiği çözümler için AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'e teşekkür plaketi takdim etti. 
 Gazi Mecliste gerçekleştirilen ziyaretin ardından kendilerini kabul ettiği ve göstermiş olduğu nezaketten dolayı Eldemir'e teşekkür eden muhtarlar grubu hep birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün naaşının bulunduğu Anıtkabir'i ziyaret etti.  Anıtkabir'in ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü görevine getirilen Fahrettin Poyraz'ı makamında ziyaret ettiler. Genel Müdürlükte gerçekleştirilen ziyarette muhtarların tebriklerini kabul eden Genel Müdürü Poyraz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu görevde ülkemiz çiftçisi ve köylüsü için en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğini belirtti. 
Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru ve muhtarlar ile yakından ilgilenen Poyraz'a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür eden grup daha sonra Bozüyük'e gitmek üzere yola çıktı. Ankara'da ki temasların ardından Köy ve Mahalle Muhtarları tarafından gerçekleştirilen Ankara ziyaretinin düzenlenmesinde desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya  teşekkür ettiler. 

25.jpg

Bu haber toplam 2412 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.