'MAHALLEMİN HİZMETİNE ADAYIM'

'MAHALLEMİN HİZMETİNE ADAYIM'

Şengül Kayaaraası, 4 Eylül Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı. Gazetemizi ziyaret ederek muhtar adaylığını açıklayan Şengül Kayaarası; 'Mahallemin...

A+A-
Şengül Kayaaraası, 4 Eylül Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı. Gazetemizi ziyaret ederek muhtar adaylığını açıklayan Şengül Kayaarası; 'Mahallemin hizmetine adayım' dedi.
1970 Sivrihisar doğumlu olan Şengül Kayaarası adaylıkla ilgili yaptığı açıklamada: '2019 yerel seçimlerinde bende yapabileceklerime güvenerek mahallemin hizmetine adayım. Uzun yıllardır 4 Eylül Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. Mahallemi çok iyi tanımaktayım. Bugüne kadar 4 Eylül Mahallesinde yapılan ne varsa daha fazlasını yapmayı teklif ediyorum. Tarafıma ulaşan her sorunu çözüme kavuşturana kadar mücadele etmeye hazırım. Bana güvenip bu görevi teslim ederseniz bende güveninizi boşa çıkarmayacağım. Tüm resmi kurumlarla koordineli bir çalışma içerisinde olarak mahalleme hizmet vermek için çıktığım bu yolda oylarınıza talibim. Bu yolda desteklerinizi bekliyorum. Mahallem için düşündüğüm bir çok projem var. Sürpriz projelerimi ve azalarımı ilerleyen günlerde yine basın yoluyla açıklayacağım. Şen kalın, Şengül'le esen kalın' dedi.  

Bu haber toplam 2198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.