“MAKAM HIRSIZI”

“MAKAM HIRSIZI”

Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Oğuz Sertler’e “Kendini oraya getiren partisini satan, partimizin adayı diye kendisine oy veren seçmenimize ihanet...

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Oğuz Sertler’e “Kendini oraya getiren partisini satan, partimizin adayı diye kendisine oy veren seçmenimize ihanet eden, muhalefet partili üyelerin oylarıyla makam hırsızlığı yapan” ifadelerini kullandı.

Bozüyük’te grup köy yollarının asfaltlanmasıyla ilgili olarak AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler sosyal medya üzerinden birbirine girdi. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’in asfaltlama çalışmalarını inceleyerek yaptığı fotoğraf paylaşımını içine sindiremeyen Oğuz Sertler, kendisinin İl Genel Meclis Başkanı olmasını kabullenemeyen Mesut Çetin tarafından taklit edildiği yazdı. Bu paylaşım üzerine AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin’de oldukça sert ve bir o kadar da ağır paylaşımda bulundu. Başkan Mesut Çetin paylaşımında Oğuz Sertler’i makam hırsızlığı ile suçlayarak “Ben bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye” ifadelerini kullandı.

Oğuz Sertler, sosyal medya üzerinden Mesut Çetin’in asfaltlama çalışmalarıyla ilgili paylaşımının üzerine yaptığı paylaşımda, “Benim İl Genel Meclis Başkanı olmamı kabullenemeyenler bizim yaptırdığımız yollarda fotoğraf çektirip sosyal medyada yayınlıyorlar. Algı operasyonu böyle bir şey demek ki. Millette yuttu. Taklit edilmek güzel bir duygu. Ben gayet mutluyum. Aman ne güzel ne güzel ” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım üzerine AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin sosyal medya üzerinden çok sert ve ağır paylaşımda bulundu. Çetin yaptığı paylaşımda, ”Yolların yapılacağını köylülerimizle paylaştığımızda kendini tanıtmamak için bazı köy muhtarlarının özellikle ev telefonlarını arayıp veya aratıp bu yollar yapılmayacak! Muhtar birilerinin peşine takılıp, hayal görmesin diyenler, yolların yapıldığını basından öğrenince zorlarına gitmiş. 
Kendini oraya getiren partisini satan, partimizin adayı diye kendisine oy veren seçmenimize ihanet eden, muhalefet partili üyelerin oylarıyla makam hırsızlığı yapanlar, koltuk zehirlenmesi yaşadıkları için işlerin gerisinde kaldığını fark etmeleri mümkün olamaz. Biz onun için bir kere yanıldık, bir daha da asla yanılmayacağız. 
Çünkü biz onun ihanetine sessiz kalmadık onu partimizden ihraç ettik. Biz buralarda olduğumuz sürece o bu partinin kapısından asla içeri giremeyecek. Söylenecek daha çok söz var, ama ben bir lafa bakarım laf mı diye, birde söyleyene bakarım adam mı diye” şeklinde paylaşımda bulundu.

adsiz1-(1).png

23635474_10155701663806832_1494952391_n-(1).jpg

Bu haber toplam 4307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum