MARKA ŞEHİR İMAJI OLUŞTURULACAK

MARKA ŞEHİR İMAJI OLUŞTURULACAK

Ticaret Kültür ve Turizm Bakanlığı destinasyon çalışma ekibi; Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek İlimiz ve ilçemizin tarihi, kültürel,...

A+A-

Ticaret Kültür ve Turizm Bakanlığı destinasyon çalışma ekibi; Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek İlimiz ve ilçemizin tarihi, kültürel, doğal ve turizm değerleri ile ilgili toplantı gerçekleştirdi. Yapılacak çalışmalarla bölgesel değerlerin ön plana çıkarılarak bir marka şehir imajı oluşturulmasının hedeflendiğini kaydedildi.

Destinasyon alan çalışması için Bilecik’i ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri, destinasyon alan çalışmasıyla Bilecik’in bölgesel, ulusal ve uluslararası anlamda turizm pazarlama stratejisinin belirlenmesi ve bu planın bir bütün halinde uygulanması, bölgesel değerlerin ön plana çıkarılarak bir marka şehir imajı oluşturulmasının hedeflendiğini belirttiler. Turizm sektör temsilcileri ile yapılabilecek faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunulması ile toplantıya son verildi.

Toplantıya Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Başkan Yardımcısı Hakan Bakıcı, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Veli Çelik Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk ile oda üyeleri turizm sektörü temsilcileri katılım sağladı.

destinasyon1.jpeg

Bu haber toplam 1952 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.