MAVİ KAPAKLAR TEKERLEKLİ SANDALYEYE DÖNÜŞTÜ

MAVİ KAPAKLAR TEKERLEKLİ SANDALYEYE DÖNÜŞTÜ

Pazaryeri Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, topladığı mavi plastik kapaklar sayesinde engellilere umut oluyor. Öğrenciler, topladıkları...

A+A-

Pazaryeri Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, topladığı mavi plastik kapaklar sayesinde engellilere umut oluyor. 

mavi-kapaklar-tekerlekli-sandalyeye-donustu2.jpg

Öğrenciler, topladıkları mavi plastik kapakları Okul Müdürü Seyfettin Yıldız ile birlikte Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik’e teslim ederek karşılığında tekerlekli sandalye aldılar. Okul Müdürü Seyfettin Yıldız, yaptığı açıklamada, öğrencilerimiz kendi arasında mavi kapak toplayarak güzel bir kampanyaya gerçekleştirdiler. Bu gün burada Toplanan mavi kapakları Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik’e teslim ederek 1 adet tekerlekli sandalye alıp ihtiyaç sahibine teslim edilmek üzere bizde Pazaryeri Belediyesine teslim edeceğiz, öğrencilerimizin daha önce yaptığı mavi kapak toplama kampanyasından aldığımız tekerlekli sandalyelerimizi Pazaryeri Belediyesi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştık dedi. Dernek Başkanı İsmail Çelik, yaptığı açıklamada, öğrencilerimiz bu gün burada çok güzel bir kampanya yapmış. Onlara herkes yarının engelli vatandaşı olabilir sözünü aşılayan Okul Müdürü Seyfettin Yıldız’a öğretmenlerimiz, Mustafa Tarhan Yılmaz’a, Vesile Akalın’a öğrencilerimize destek olan herkese teşekkür ederim dedi. 

mavi-kapaklar-tekerlekli-sandalyeye-donustu3.jpgmavi-kapaklar-tekerlekli-sandalyeye-donustu4.jpg

 

Bu haber toplam 2138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.