MECLİS ÜYELERİ BELLİ OLDU

MECLİS ÜYELERİ BELLİ OLDU

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından kesin olmayan sonuçlara göre Bozüyük İl Genel Meclis Üyeleri ile Bozüyük Belediye Meclis üyeleri belli oldu. 25...

A+A-

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından kesin olmayan sonuçlara göre Bozüyük İl Genel Meclis Üyeleri ile Bozüyük Belediye Meclis üyeleri belli oldu. 
25 üyeden oluşan Bozüyük Belediye Meclisine; Cumhuriyet Halk Partisi'den 14 (3 tanesi kontejan), Adalet ve Kalkınma Partisi'nden 8, Milliyetçi Hareket Partisi'nden ise 3 meclis üyesi girdi.
Bozüyük Belediye Meclisi kesin olmayan sonuçlara göre şu isimlerden oluştu: 
(CHP) Mahmut Fındık, Salih Gazozcu, Yavuz Bektaş, İsmail Özcan, Tuncay Sapan, Ayhan Uçan, Sezai İnci, İsmail Yemen, İlter Kalkan, Fatma Ersöz, Seçil Manav.
CHP Kontejan: Hıdır Akyürek, Ömer Çoban, Ali Şahinoğlu. 
(Ak Parti) Ali Avcıoğlu, Mehmet Doğan Tunç, Merve Ünsal, Harun Orhan Top, Abdurrahman Kırgız, Adnan Özel, Kamil Poyraz, Gül Kurt. 
(MHP) Nurettin Oydu, Hasan Topal, Türkan Adanalı. 
Bozüyük İl Genel Meclisine ise kesin olmayan sonuçlara göre Ak Parti ve CHP 2'şer meclis üyesi gönderdi. Buna göre CHP'den Hüseyin Elmas ve Osman Çetin, Ak Parti'den ise Mesut Çetin ve Erdinç Gesge İl Genel Meclis Üyesi oldular. 
Diğer yandan 1 Nisan Pazartesi günü saat: 13:30'da Bozüyük İlçe Seçim Kurulu'ndan sonuçları gazetemizde yayınlamak için istedik. Fakat seçim kurulu yetkilileri; sistemde bir arıza olduğunu bu yüzden kesin sonuçlarla ilgili bilgi veremeyeceklerini söylediler. İlerleyen günlerde seçim kurulu tarafından paylaşılacak kesin sonuçları yine gazetemizden takip edebilirsiniz. 

 


Bu haber toplam 8053 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.