MECLİS ÜYELERİ KESİN LİSTESİ BELLİ OLDU

MECLİS ÜYELERİ KESİN LİSTESİ BELLİ OLDU

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilçe seçim kurulu kesin listeleri yayınladı. İlçe Seçim Kurulu'ndan aldığımız bilgilere göre Bozüyük...

A+A-

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilçe seçim kurulu kesin listeleri yayınladı. İlçe Seçim Kurulu'ndan aldığımız bilgilere göre Bozüyük Belediye Meclisine giren isimler belli oldu.
25 üyeden oluşan Bozüyük Belediye Meclisi'ne CHP'den 16 (3 tanesi kontejan), Ak Parti'den 8, MHP'den ise 1 meclis üyesi girdi. Buna göre Bozüyük Belediye meclisine CHP'den Hıdır Akyürek, Ömer Çoban, Ali Şahinoğlu (Kontejan), Mahmut Fındık, Salih Gazozcu, Yavuz Bektaş, İsmail Özcan, Tuncay Sapan, Ayhan Uçan, Sezai İnci, İsmail Yemen, İlter Kalkan, Fatma Ersöz, Seçil Manav, Osman Kırtaş ve Dilek Karakoç girdi.
Ak Parti'den ise; Ali Avcıoğlu, Mehmet Doğan Tunç, Merve Ünsal, Harun Orhan Top, Abdurrahman Kırgız, Adnan Özel, Kamil Poyraz ve Gül Kurt, MHP'den ise Nurettin Oydu Bozüyük Belediye Meclisi'ne girmeye hak kazandı.
Bozüyük İl Genel Meclisine ise Ak Parti ve CHP 2'şer meclis üyesi gönderdi. Buna göre CHP'den Hüseyin Elmas ve Osman Çetin, Ak Parti'den ise Mesut Çetin ve Erdinç Gesge İl Genel Meclis Üyesi oldular. 

 


Bu haber toplam 3751 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.