MHP ADAY ADAYLARINI TANITTI

MHP ADAY ADAYLARINI TANITTI

MHP’de, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi başlatılan aday adaylığı süreci 3 Mayıs Perşembe günü saat 17.30...

A+A-

MHP’de, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi başlatılan aday adaylığı süreci 3 Mayıs Perşembe günü saat 17.30 itibari ile sona erdi. Bu bağlamda, İbrahim Bağ, Hasan Yıldırım, İbrahim Sertan Yalçınkaya, engelli kadrosundan Hakan Manay, Fahri Tutar ve Mustafa Boyraz olmak üzere 6 aday adayı müracaatta bulundu. Aday adayı olmak isteyen 4 kişinin ise çeşitli gerekçelerle başvurularının geri çevrildiği öğrenildi.

Aday adaylarının belirlenmesinin ardından MHP İl Teşkilatı tarafından tanıtım toplantısı düzenledi. MHP il başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Mehmet Karuk başkanlık ederken, Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, bazı ilçe başkanları ve il genel meclis üyeleri ile partililer katıldı.

mhp-aday-adaylarini-tanitti2.jpg

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Mehmet Karuk, aday adaylığı sürecini tamamlayarak üzerlerine düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirdiklerini söyledi. Adayların parti genel merkezi tarafından belirleneceğini dile getiren Mehmet Karuk, MHP üzerinden çeşitli algılar yaratmaya çalışan çevrelere en güzel cevabı 6 aday adayı ile verdiklerini ifade etti. Karuk, “Bazı çevreler MHP’den aday adayı çıkmaz dediler. Şunu unutmasınlar ki MHP hiçbir zaman adaysız kalmadı. Bu seçimlerde de birbirinden değerli 6 aday adayımız müracaatta bulundu. Hatta başvuruları geri çevrilenler bile oldu. Bundan sonra nihai kararı genel merkezimiz verecek” dedi.

Mehmet Karuk’un konuşmasının ardından aday adayları tek tek kürsüye gelerek kendilerini tanıttı.

Bu haber toplam 2155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.