MHP KADIN KOLLARI PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

MHP KADIN KOLLARI PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Bozüyük Kent ormanında kaynaşma pikniği ile bir araya geldi.  Bozüyük’ün yanısıra Bilecik,...

A+A-

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Bozüyük Kent ormanında kaynaşma pikniği ile bir araya geldi.  Bozüyük’ün yanısıra Bilecik, Pazaryeri ve Söğüt Kadın Kollarıda katılım sağladı. Keyifli anların yaşandığı piknikte,  kadın kolları üyeleri hem kaynaştılar hemde yerel seçim öncesi yol haritalarını belirlediler. 
Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi Kadın kolları başkanı Gülen Dingeç MHP içerisindeki kıgınlıklara bir son verilmesini ve herkesin MHP için kollarını sıvaması gerektiğini vurguladı. 

dsc_0202.jpg
"Çok küskün ve kırgınlarımız var"
Gazetemize açıklama yapan Başkan Dingeç;  Bupikniği düzenlemekteki bizim esas amacımız birlik ve beraberlik içerisinde önümüzdeki yerel seçimler için ne yapabiliriz, ülkemiz için davamız için ne yapabililiriz diyerek bu yola çıktık.  Çok küskün ve kırgınlarımız var. Bu küskünlüğe son vermek için piknik organizasyonu düzenlemek istedik. Sayımız az ama biz sesimizi duyurmaya gayret edeceğiz. Mhp'li bayanlarımızı bir araya getirmek için elimizden geleni yapacağız. 
"Canla başla davamız için çalışacağız"
Milliyetçi Hareket Partisi erkek ağırlık bir parti, bizlerde liderimiz Nevin Taşlıçay Hanımın öncülüğünde MHP'li kadınlar olarak bir araya gelmeye karar verdik. Birlik beraberlik içerisinde el ele vererek MHP'yi kalkındırmak için bu yola çıktık. Nevin Hanım bizlere 'Kadınlar bir olun, el ele verin ve hep beraber güzel şeyler yapın. Birbirinizin fikirlerini, görüşlerini alarak sevgi saygı içerisinde davamızın yanında olun' dedi. Bizde MHP Bozüyük Kadın Kolları olarak canla başla davamız için çalışacağız. Ayrıca Nevin Taşlıçay Hanımda bizle beraber olmayı çok istedi ama programı olduğu için aramıza katılamadı. Herkese çok selamını iletti. 

41078770_294643917795538_3705187755622400000_n.jpg
"Çok güzel şeyler yapmak istiyorum ama..."
Biz bu tarz çalışmalarımıza son gaz devam edeceğiz. Bu konuda büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Yardım derken maddi anlamda yardım istemiyoruz manevi anlamda yardım istiyoruz. Bize yol göstersinler bugün bunu yapın desinler istiyoruz. Bizim sadece manevi desteğe ihtiyacımız var. Kavga etmeden birbirimizi incitmeden, kırmadan, aşşağılamadan güzel şeyler  yapmak istiyoruz. Biz hepimiz aynı davaya hizmet ediyoruz. Bizim yaptığımız iş gönül işi. Gönül işide ancak gönülle yapılır. Çok güzel şeyler yapmak istiyorum ama... Ama diyorum.

41111471_294644151128848_5867354599727300608_n.jpg
"Hedeflerimiz büyük"
Bozüyük için MHP için hedeflerimiz büyük ama birlik beraberliğimiz yok. Büyüklerin kavgaları bizlerin işini zorlaştırıyor. Bundan sonra ne yapacaksak biz kadınlar yapacağız. Erkekler eve ekmek getirmek için çalışıyorlar ama biz kadınlar her ortamda davamızı anlatabiliriz. Çarşıda, pazarda, toplantılarda, günlerde biz heryerdeyiz. Kavga olmadan saygı sevgi içerisinde hizmet edeceğiz. O kadar çok küskünler varki biz onları bir araya toplayacağız. Davamızı hakettiği yere getireceğiz." dedi.
Keyifli anların yaşandığı piknik organizasyonuna MHP Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Eren ve İ. Zeki Uyanık'ta eşlik etti. Bunun yanında MHP Bozüyük İlçe Teşkilatı üyeleri de bayanları yalnız bırakmadı.

dsc_0207.jpg

Bu haber toplam 3537 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.