MHP SEÇİM BÜROSU DUALARLA AÇILDI

MHP SEÇİM BÜROSU DUALARLA AÇILDI

24 Haziran seçimleri için hızlı bir çalışma temposu sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosunu dualarla açtı.Bilecik'te milletvekili adaylarını...

A+A-

24 Haziran seçimleri için hızlı bir çalışma temposu sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosunu dualarla açtı.
Bilecik'te milletvekili adaylarını ilk açıklayan parti olan Milliyetçi Hareket Partisi, Atatürk Caddesi'nde seçim bürosunu törenle açtı. Seçim bürosunun açılışı dualar ile yapılırken kurbanda kesildi. MHP Bozüyük İlçe Başkanı Ramazan Ayva, açılış töreninde yaptığı konuşmada; 'Açmış olduğumuz seçim büromuzun hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

mhp-(16).jpg
Açılış törenine, AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Mhp Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, MHP Bilecik Milletvekili adayları İbrahim Sertan Yalçınkaya, Hasan Yıldırım, Merkez İlçe yönetimi, İl Kadın Kolları Teşkilatı, MHP Bozüyük İlçe yönetimi ile Ak Parti Bozüyük İlçe temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

mhp-(27).jpg
1500 KİŞİLİK İFTAR VERİLDİ
Seçim bürosunda bir süre gündem hakkında görüşen siyasiler daha sonra Bozüyük Belediye Düğün Salonundaki iftar programına geçtiler. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar programında, Mhp Bilecik Milletvekili adayları iftar öncesi masaları dolaşarak davetlilerle sohbet etti. Birçok partilinin yer aldığı etkinlik, samimi bir havada gerçekleşti.

untitled-2-009.jpg

Bu haber toplam 3550 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.