MHP'den 60 KİŞİ İSTİFA ETTİ

MHP'den 60 KİŞİ İSTİFA ETTİ

MHP Pazaryeri Teşkilatı’ndan 60 kişi, İYİ Parti’ye geçmek üzere istifa etti. Pazaryeri’nden Bilecik’e gelen kalabalık grup istifa dilekçelerini...

A+A-

MHP Pazaryeri Teşkilatı’ndan 60 kişi, İYİ Parti’ye geçmek üzere istifa etti. Pazaryeri’nden Bilecik’e gelen kalabalık grup istifa dilekçelerini Bilecik Adliyesi’ne verdi. İstifa edenler arasında 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Pazaryeri Belediye Başkan Adayı olan Hikmet Öztürk ve Eski İlçe Başkanı Ender Metin’de yer aldı. İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı olan Ender Metin, Pazaryeri Belediye Meclisi’ndeki MHP’li üyelerinde istifa edeceğini bildirdi.

mhp.png

Bilecik Adliyesi önünde açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Ender Metin, Pazaryeri MHP teşkilatının yüzde 80’inin partisinden istifa edeceğini söyledi. Metin, İYİ Parti’nin hayırlı olması dileklerinde bulunarak şöyle konuştu:

‘BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİK’

“Biz İYİ Parti’ye geçmek üzere istifa kararı aldık. 15 yıldan fazladır MHP’deydim ama bizi bu durumlara getirdiği için insanlara beddua da dua da etmiyorum. Bir gün yeniden hep beraber olacağımıza inanıyorum. Böyle olmasını istemezdik, MHP’den hepimiz istifa ediyoruz. Bundan sonra İYİ Parti hayırlı uğurlu olsun.

Bu zamana kadar Devlet beyin önderliğinde çalışmalarımızı yaptık ama bazı şeyler yanlışsa yanlıştır. Bu yolda devam edeceğiz artık. Pazaryeri’nde MHP teşkilatının yüzde 80’i istifa ediyor.  Şu anda 60 kişi istifasını verecek. Eski belediye başkanı adaylarından şu anki belediye meclis üyeleri ve kurucu başkanlar istifa ediyor” ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 3110 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum