'MİLLET İÇİN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ'

'MİLLET İÇİN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ'

İlçelerde seçim koordinasyon merkezi açan CHP, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingiyle 24 Haziran seçimlerine hazır olduğunu gösterdi. TBMM...

A+A-

İlçelerde seçim koordinasyon merkezi açan CHP, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingiyle 24 Haziran seçimlerine hazır olduğunu gösterdi. 

TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, “Millet için güçlü bir şekilde geliyoruz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili genel seçimi öncesi Bilecik’te görkemli miting  gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'de mitingdeki kalabalık ve coşkudan oldukça memnun kaldığını ifade etti. Kampanya için hazırlıklarını tamamlayan CHP miting öncesi Söğüt ve Bozüyük ilçelerinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi. Bozüyük seçim merkezinin açılışındaki kalabalık ise mitingi aratmadı. 

Açılıştan kısa süre önce, Kuzey Irak’ta terörle mücadele sırasında Bozüyüklü Ünal Demir’in şehit haberi gelince konuşmalar mikrofonsuz gerçekleştirildi. TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, Bozüyük’te açılıştan sonra Karadenizliler Derneği, Bozüyük Ertuğrul Gazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği, Bozüyük Pazaryerililer Derneği ile Güneşspor Derneği’ni ziyaret etti.

Gece geç saatlere kadar süren ziyaretler sırasında, sivil toplum örgütlerinde Tüzün ve beraberindekileri coşkulu bir kalabalık karşıladı.

MİLLET İÇİN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ

Tüzün, Bilecik mitingini ise şöyle değerlendirdi: “24 Haziran seçimleri için bütün Türkiye’de olduğu gibi Bilecik de hazır olduğunu gösterdi. Güçlü bir şekilde Tamam diye haykırdı. Mitingimiz Halk TV başta olmak üzere bir çok televizyon kanalından canlı yayınlandı. Bilecik’ten yükselen güçlü sesi bütün Türkiye duygu, coşkuyu bütün Türkiye gördü. Anadolu’daki enerji dalga dalga yayılıyor. Gittiğimiz her yerde bu enerjiyi görüyoruz. Hazırız. Millet için güçlü bir şekilde geliyoruz. Ben mitingimize katılanlara, mitingimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese, gece gündüz canla başla çalışan kadınlarımız ve gençlerimize özellikle teşekkür ediyorum.”

yasar-tuzun-bilecik-muharrem-ince1.jpg

 

Bu haber toplam 1655 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum