'MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ'

'MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ'

Partisin Bozüyük'teki Danışma toplantısına katılan Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir 24 Haziran'da yapılacak seçimler ilgili yaptığı konuşmada: 'İnşallah...

A+A-

Partisin Bozüyük'teki Danışma toplantısına katılan Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir 24 Haziran'da yapılacak seçimler ilgili yaptığı konuşmada: 'İnşallah 24 Haziran hem ülkemiz için, hem dünya için, güzel şeylere vesile olacak. Umutluyuz, ümitliyiz, milletimize güveniyoruz. Şuanda hodri meydan diyenler daha aday bile tespit edemedi. Hiç tereddütünüz olmasın biz milletimize güveniyoruz.'dedi. 

ak-parti-(22).jpg
AK Parti Nisan ayı İlçe Danışma Toplantısı Bozüyük'te yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya, Bİlecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik AK Parti İl Başkan Vekili Haşim Balcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Dodurga Belde Başkanı Selim Tuna, İl genel mecilis üyeleri, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ve partililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşması İlçe Başkanı Mesut Çetin yaptı.

ak-parti.jpg
İlçe Başkanı Çetin, 24 Haziran'da yapılacak seçimlere dikkat çekerek şunları dile getirdi: "Gündem maddemiz seçimler. 24 Haziranda gerçekleştirecek olduğumuz Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi seçimleri daha ziyade bu toplantıda bunun üzerine konuşmalar gerçekleştirip parti olarak neler yapacağız bunlara bakmak istiyoruz. 
Hepimizin malumu üzere 16 Nisan 2017 de gerçekleştirmiş olduğumuz 18 Maddelik Anayasa referandumu yeni bir sistem getirmekte idi. Seçimlere normal zamanında gidilmiş olsa 3 Kasım 2019 da bu seçimler gerçekleşecekti. Ancak Türkiye'de hepimizin bildiği üzere sabah konuştuğumuz akşam konuşulmuyor. Çok hızlı gelişmekte ve değişmekte. 
'LİDERİMİZE GÜVENİYORUZ'
Bu sebeplerden dolayı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 17 Nisan günü bizimde o gün Ankara da grup toplantısına katıldığımız bir gündü. Sayın Devlet Bahçeli'nin kendi grup toplantısında yapmış olduğu 'Seçimler erken alınsın' konuşmasından sonra biz kendi grup toplantımıza girdik. Cumhurbaşkanımız, genen başkanımızı dinledik. Ancak seçimlerle ilgili erken olacağı konusunda çok fazla mesajlar vermedi. Ertesi gün bir toplantı gerçekeleştirecekleri haberini aldık. Biz liderimize, Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz. Ne çıkarsa biz AK Parti Bozüyük Teşkilatı olarak hazırız. Buradaki kalabalıkta bunun göstergesidir. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız televizyonun karşısına geçerek MHP ile yaptığı görüşmeler neticesinde ülkemizde bir erken seçim gerçekleşmesi kanaatinin oluştuğu ve 24 Haziranda da bu seçimlerin yapılmasına karar verdiklerini açıkladı." dedi.
Seçimlerin erken tarihe alınmasına ilişkin de konuşan Başkan Çetin, 'Türkiye her daim masada olacak' diyerek, dış politikadaki Suriye, Afrin Zeytin Dalı operasyonluruna ve ekonomik olarak Türkiye'nin son durumunu değerlendirdi. 
Çetin şöyle konuştu: "Türkiyeyi tehdit eden teröristleri yok etmek için ABD ve Batılı ülkelerin desteklemiş olduğu PKK, PYD, YPG teröristlerini onların göndermiş olduğu silahlarla, kazdıkları çukura gömmek için zeytin dalı operasyonu ile o bölgedeki teröristleri temizledik. 
'BOZÜYÜK'TEN ADAYLARIN ÇIKMASI BİZİ HEYECANLANDIRIR'
Türkiye olarak oralarda olabilmemiz için devlet başkanımızın elinin güçlü olması gerekiyor. O yüzden erken seçim kararı alındı. Bizler 16 yıldan beri yaptıklarımızı insanımıza güzel güzel anlatmamız gerekiyor. AK Parti olmadıktan sonra bu ülkede kimin iktidar olacağını ve bu ülkeyi nasıl yöneteceğini lütfen düşünelim. Sizler herbiriniz AK Parti'nin yetkili kişilerisiniz. Türkiye bizim ülkemiz. Bozüyük, Bilecik ilinin seçmenin %35'ini oluşturan bir ilçedir. Bu sebepten dolayı Bozüyük'ten Milletvekili adayları çıkması hakikaten bizide heyecanlandırır. 
Yönetim kurulu üyemiz Hüsnü Ersoy 'Bende elimi taşın altına koymak istiyorum' diyerek bu yarışta olmak istediğini söyledi. Neticesinde bende kendisinden istifasını aldım" diyerek sözü Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Ersoy bıraktı.

ak-parti-(46).jpg
Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Hüsnü Ersoy ise konuşmasında; "Mensubu olmaktan gurur duyduğum, bu aziz millete ve gönül coğrafyasına hizmeti ilke edinmiş bu harekete daha fazla katkımın olması ümidiyle Milletvekili Aday Adayı olma iradesini gösterdim.  
Millete hizmet etme yolunda bir nefer olmaya, daim olduğumu bu yolda AK Parti'nin vefakar ve cefakar teşkilatları ile beraber çalışacağız. İçinden çıkıp geldiğim bu kutlu harekete benden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen başta İlçe Başkanım Sayın Mesut Çetin olmak üzere tüm teşkilatına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Milletvekili Aday Adaylığım hayırlara ve millete hizmete vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 
Kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. 1976 doğumluyum ilk, orta ve lise öğrenimimi Bozüyük'te tamamladım. 1999 yılında Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstiri İlişkiler Fakültesi mezunuyum. Eğitim sonrası vatani görevimi Isparta da tamamladım. Daha sonrasında aile kuruluşumuz olan Ersoy Metalde yönetici olarak bugüne kadar çalışmaya devam ediyoruz. Evli ve üç çocuk babasıyım. Kuruluşundan bu yana davanın bir neferi olarak partimizin çeşitli kademelerinde çalıştım ve bundan çok büyük gurur duydum. 2003 yılından beri çeşitli dönemlerde ilçe yönetim kurulluğu yaptım. Bugünde Milletvekili Aday Adayı olarak karşınızdayım. Hepinizin desteğini bekliyorum. Bu kutlu dava uğruna ne fedakarlık yapmak gerekiyorsa hazırız" dedi.

ak-parti-(49).jpg
'BÜTÜN PROJELERİMİZİ YAPTIK'
Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Ersoy'un konuşmasından sonra Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın Antalya da Marmara Belediyeler Birliği toplantısına katılmasından dolayı Başkan Bakıcı'nın yerine Belediye Başkan Yardımcı Ali Avcıoğlu konuşma gerçekleştirdi. 
'Bizler hiçbir AK Partilinin başını öne eğdirecek hiç bir hareket yapmadık' diyen Avcıoğlu; "Belediye Başkanımız Marmara Belediyeler Birliği toplantısına katılmasından dolayı aramıza katılamadı. 3 gün burada olamayacak. Ben Belediye Başkanımın selamlarını iletiyorum. 
2013 senesinde yerel ve genelin birleşerek Bozüyük'te neler yaptığını gördük. Şuanda da AK Parti'nin oyları ile buralara geldik. Fazla geriye gitmeden şu beş senede yapılanları göz önünde bulunduralım. Bizler hiçbir AK Partilinin başını öne eğdirecek hiç bir hareket yapmadık. Bütün çalışmalarımız planlarımız hep sizlerin sayesinde. Allah bu zaman kadar yolumuzdan şaşıttırmadı bütün projelerimizi yaptık. İnşallah bundan sonraki seçimlerde bu coşkuya ortak olacağız" dedi.

ak-parti-(57).jpg
Belediye Başkan Yardımcı Ali Avcıoğlu'nun ardından AK Parti Milletvekili Halil Eldemir konuştu. İlk olarak 24 Haziran erken seçimleri ile ilgili seçim sürecine değinen Eldemir daha sonra genel siyaset hakkındaki fikirlerini paylaştı. 

'MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ'
Halil Eldemir şöyle konuştu; "Bir seçim kararı aldık. Bütün Ak Parti kadroları bir dava etrafında toplanmış birbiri ile dayanışma içerinde olan en mükemmel kadrolardır. AK Partiyi diğerlerinden ayıran en önemli özellik,'önce Ülkem' demesidir. İşte bu seçimde hem Bozüyük'te hem Türkiye'de hemde bütün dünyada ümidi olanlara bir ışık olacak.
Ekonomik alanda yapılan bir takım müdahalelerle ülke ekonomimizi diz çöktürmek için şer odakları mücadele ettiler. Allaha şükür sanayicimiz, iş adamımız buna prim vermedi. İstihdamla alakalı yapılması gereken neyse o yapıldı ve bunun yanında da cumhuriyet tarihinin hem üretim rekorları hemde ihracat rekorları kırıldı ekonomik anlamda da diz çökmek nasip olmadı.
İnşallah 24 Haziran hem ülkemiz için hem dünya için güzel şeylere vesile olacak umutluyuz, ümitliyiz, milletimize güveniyoruz. Şuanda hodri meydan diyenler daha aday bile tespit edemedi. Hiç tereddütünüz olmasın biz milletimize güveniyoruz. Biz Bozüyüklülere güveniyoruz, Bileciklilere güveniyoruz, Türkiyeye güveniyoruz, Dünyadaki mazlumların duasına güveniyoruz. İster tek aday ister farklı farklı aday çıkarsınlar topu gelsin Allahın'ın izniyle hiç birşey yapamazlar. Biz milletimizin karşısına çıkarken belli idda ile çıktık. Şunu asla söylemedik biz herşeyi yapıyoruz, biz her şeyin en güzelin en mükemmelini yapıyoruz demedik. Yapacağız dedik yaptık. Biz proje üretiyoruz dedik projelerimizi hayata geçirdik. Biz hayal kurduk hayalimizi projeye çevirdik projelerimizi hizmete döktük. Bizim partimizi millet kurdu biz sadece tabelasını astık. Şuanda dünyadaki en büyük 10 projenin altı tanesi Türkiye de. Dünyanın en büyük ekonomisi değiliz ama altı tane yatırım Türkiyede. Bundan sonra ki dönem ekonomik refahın daha arttığı bir dönem olacak." dedi.

ak-parti-(64).jpg
'BİR KİŞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'
Son olarak İl Başkan vekili Haşim Balcı kürsüye gelerek konuşma yaptı. Balcı, Bozüyük'ün seçime hazır olduğuna vurgu yaparak: 'Allah'ın izniyle aday adaylarını almaya başladık. Toplamda beş aday adayımız var daha da artacağını düşünüyoruz. AK Parti de demokrasi var. İnşallah buradan en faydalı olacak insan bizi temsil edecek. Ben bu davada insanların çok zorluk çektiğini farkındayım. Bozüyük bizim için çok önemli bir ilçe. Bilecik ile Bozüyük oylanın %66'sını alıyor. Bir kişi bizim için çok önemli bunu unutmayalım. Her birlikte başaracağız."dedi. Konuşmaların ardından toplantı sona erdi. 

ak-parti-(70).jpgak-parti-(90).jpg

Bu haber toplam 3981 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum