MİLLETVEKİLİ YAĞCI BEKLENEN MÜJDEYİ VERDİ

MİLLETVEKİLİ YAĞCI BEKLENEN MÜJDEYİ VERDİ

'HASTANENİN İHALESİ GERÇEKLEŞTİ'

A+A-

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesinin gerçekleştiğini söyledi. 

Seçimler öncesinde Bozüyük Çarşı Mahallede düzenlenen iftar yemeğine katılan Milletvekili Yağcı, burada yaptığı konuşmada: 'İnşallah en kısa süre içerisinde Bozüyük'ümüzü güzel bir hastaneye kavuşturma noktasında Allah sağlık sıhhat verirse çaba harcayacağız, gayret göstereceğiz. İnşallah en kısa süre içerisinde onu da gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz.' demişti.

Bu sözlerin ardından Milletvekili Yağcı Bozüyüklülere bekledikleri müjdeyi verdi. Yağcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bozüyük Devlet Hastanesi'nin ihalesinin gerçekleştiğini belirterek, en kısa zamanda yapımına başlanacağını söyledi.

Milletvekili Yağcı açıklamasında şunlara yer verdi: 'Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde kuruluş ve kurtuluşumuzun beşiği güzide topraklara ve orada yaşayan çok değerli hemşehrilerimize hizmet etmeye ilk günkü aşkla devam ediyoruz. 

Şehrimizin bir ihtiyacını daha gidermek için bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bozüyük Devlet Hastanemizin bugün ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda mütahidi belirlenip, hızla yapımına başlayacağız. Bozüyük Devlet Hastanemizin ihalesi ve hastanemiz Bozüyüklü ve tüm Bilecikli hemşehrilerime hayırlı olsun diyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 2879 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.