MİNİKLER 15 TEMMUZ'U ANDI

MİNİKLER 15 TEMMUZ'U ANDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Ulu Cami Kur'an Kursu ve Anaokulu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Ulu Cami Kur'an Kursu ve Anaokulu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma törenlerine katıldı.
Ulu Cami bahçesinde saygı duruşu ve istiklal marşı ile birlikte başlayan programda, minik öğrenciler hazırladıkları gösterileri ailelerine ve izleyicilere sergilediler. Okunan şiirler ve 15 Temmuz akşamı yaşanan kahramanlıkları konu olan piyesler ile devam eden törenlerde minik öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından uzun süre alkış aldı.

bsk--miniklerin-15-temmuz-programina-katildi-3.jpg

Programın sonunda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "15 Temmuz akşamı yaşadığımız hain darbe girişiminin ardından milletimiz, bu hainlere en iyi dersi vermiştir. Ülkemiz tek bir beden olup hainlerin tanklarına ve silahlarına karşı durmuştur. Böylesine önemli bir günün hatırlanması ve o gece can veren şehitlerimizin anılması hepimiz için çok önemlidir. Ben bu vesile ile minik öğrencilerimizin güzel bir ahlakla yetişmeleri ve dinimizi öğrenmeleri için gerçekten çok yoğun bir şekilde çalışan hocalarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Program sonunda ise Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, tüm öğrencilere hediyeler vererek minikleri sevindirmeyi ihmal etmedi. Ulu Cami yetkilileri vermiş olduğu destekler ve sağlamış olduğu imkanlar için Başkan Bakıcı'ya teşekkür ettiler

bsk--miniklerin-15-temmuz-programina-katildi-1-(1).jpg

Bu haber toplam 1622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.