MUHABBET GECESİ YOĞUN  İLGİ GÖRDÜ

MUHABBET GECESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bozüyük Semerkand Derneği tarafından muhabbet gecesi düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan gecede konuşan Dernek Başkanı İsmail Durmuş,...

A+A-

Bozüyük Semerkand Derneği tarafından muhabbet gecesi düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan gecede konuşan Dernek Başkanı İsmail Durmuş, böylesine güzel bir akşamda bizler ile birlikte olan başta Belediye Başkanım Fatih Bakıcı’ya olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi ve programın hazırlanmasında destek veren Bozüyük’ün iş adamlarına ve esnaflarına teşekkür plaketi takdim etti.

bsk--semerkand-muhabbet-gecesi-18.jpg

Plaket takdimi ve konuşmaların ardından Kıraathaneci Haydar adı ile bilinen Hasan Nihat Sütçü sahneye gelerek, adap ve edep üzerine güzel ve öğretici hikâyeler ile salondakilere güzel dakikalar yaşattı. Sütçü’nün ardından sahne ye davet edilen Dursun Ali Erzincanlı okuduğu birbirinden güzel şiirler ile salondakileri oldukça duygulandırdı. Ses tonu ve konuşmaları ile bir kez daha son derece iyi bir icracı olduğunu gösteren Erzincanlı, Bozüyük’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erzincanlı’nın ardından ise kum sanatçısı Veysel Çelikdemir kum tanelerinden yaptığı muhteşem show ile salonda uzun süre alkış aldı. Gecenin sonunda ise İlahi sanatçısı Servet Tekin ve ekibi okuduğu birbirinden güzel, ilahiler ile gecenin manevi atmosferine katkı sağladı.

bsk--semerkand-muhabbet-gecesi-12-(1).jpg
Muhabbet gecesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Semerkand Derneği üyeleri ile böylesine güzel bir gecede bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Soğuk kış gününde gönüllerimizi ısıtan bir akşam yaşadık. Emekleri için tüm dernek üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen muhabbet gecesine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yanı sıra, Bozüyük Semerkand Derneği Başkanı İsmail Durmuş, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bilecik İl Genel Meclisi Üyesi Nizamettin Çam, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bsk--semerkand-muhabbet-gecesi-15.jpg

Bu haber toplam 2126 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.