MUHTAR VE AZALARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

MUHTAR VE AZALARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kısmet Sağlam ve azaları Bilal Bayrak, Cihat Bektaş ve Osman Pekel gazetemizi ziyaret etti. Muhtar adayı Kısmet Sağlam, gazetemiz...

A+A-

Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kısmet Sağlam ve azaları Bilal Bayrak, Cihat Bektaş ve Osman Pekel gazetemizi ziyaret etti. 
Muhtar adayı Kısmet Sağlam, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce tarafından karşılandı. Sohbet ortamında geçen ziyarette Bozüyük gündemiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Son günlerde gerçekleştirdiği çalışmalardan bahseden Sağlam, azalarıyla birlikte bir çok güzel projelere imza atacaklarını belirtti.
Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kısmet Sağlam seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; "Yeni mahalle muhtar adaylığım sürecinde yaptığımız  çalışmaların yanısıra dernek, kulüp, kurum ve esnaf ziyaretlerimize önem veriyoruz.
Aza ekibimizden müsait olanlar ile fırsat buldukça yaptığımız ziyaretlerde, yaptığımız ve yapacak olduğumuz işlerimizden bahsedip yorumları dinliyoruz. Mahallemizde yapılmasını istedikleri çalışmaların notlarını alıp gelecekte yapılacak olan işlerin listesine ekliyoruz. Bazı talepleri muhtar olmayı beklemeden direk gerekli mercilere iletip olumlu sonuçlanması için takipte kalıyoruz. 
Seçime 40 günden az bir zaman kaldı ve müthiş bir heyecan var. Muhtar olabilme fırsatını verirlerse Yeni Mahalledeki vatandaşlarımızın verdikleri oyların hakkını vereceğiz. Bozüyük'te muhtarlarımız çok güzel çalışmalar yürütmüş ve yürütmeye devam edenler var hepsinden örnekler alarak tecrüblerinden faydalanıp bizlerde ilçemiz ve mahallemiz için çok faydalı işler yapacağız" dedi.

dsc_0607.jpg


Bu haber toplam 2555 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.