MÜJDELER GELMEYE BAŞLADI

MÜJDELER GELMEYE BAŞLADI

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı bugün Pazarteri OSB için müjdeyi verdi. Yağcı Bilecik Pazaryeri OSB'si için gelecek olan firmayı açıkladı, Pazaryeri'ne...

A+A-

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı bugün Pazarteri OSB için müjdeyi verdi. Yağcı Bilecik Pazaryeri OSB'si için gelecek olan firmayı açıkladı, Pazaryeri'ne gelecek olan Simbo elektrikli ev aletlerinin geleceği müjdesi açıklamasında yer aldı.

Milletvekili Selim Yağcı açıklamalarına şunları da ekledi " birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın güzel meyveleri oluşmaya başladı.Bilecik’imiz Marmaranın parlayan yıldızı oluyor.Şehrimiz adına çok önemli olan bir yatırım;”Simbo elektrikli ev aletleri üretimine ilişkin yatırım”Pazaryeri OSB bölgesine geliyor.İlk aşamada yaklaşık 1000 kişinin çalışacağı bu yatırımı yapacak olan Simbo yönetim Kurulu başkanı Mehmet Demir beye,ve bu yatırımın yapılmasında himayelerini eksik etmeyen Enerji Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e Valimiz Tahir Büyükakın’a Pazaryeri OSB yönetim Kurulu üyelerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Yatırım Pazaryerine ve Bilecik’e hayırlı uğurlu olsun.” 


Bu haber toplam 1830 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.