MV. YAĞCI ŞUHEDA YANGIN'I AĞIRLADI

MV. YAĞCI ŞUHEDA YANGIN'I AĞIRLADI

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyonu Üyesi, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı; yaşından büyük başarılara imza atan, 7-10...

A+A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyonu Üyesi, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı; yaşından büyük başarılara imza atan, 7-10 Ağustos 2019 tarihinde Özbekistan’da yapılacak olan Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında 33 kg Yıldız Kızlarda Bilecik'i  temsil edecek olan Şuheda Yangın’ı Gazi Mecliste ağırladı.

yagci-suheda-yangini-agirladi2.jpg

Gazi mecliste milletvekili Selim Yağcı ile buluşmasında şampiyon sporcu ŞuhedaYangın’ı antrenörleri Gökhan Yıldız ve Hanife Yıldız ile birlikte Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna yalnız bırakmadı.
Selim Yağcı şampiyon sporcu Şuheda Yangın ile birlikte gazi mecliste açılacak olan “Fotoğraflarla 15 Temmuz” sergisini gezdi. 

yagci-suheda-yangini-agirladi1.jpg

Gazi meclis duvarlarında Bilecik’i temsilen resmedilen Saat Kulesi ve Edebali Cami önünde Selim Yağcı ve şampiyon sporcu Şuheda Yangın fotoğraf çekildi.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, şampiyon sporcu ŞuhedaYangın’a Bilecik’e yaşattığı gururdan dolayı teşekkür ederken, milli kampta dinlemesi için “nostaljik radyo” ve derslerinde yardımcı olması için 1 adet “dizüstü bilgisayar”hediye etti.

Selim Yağcı “Hayme Ana’nın ve Malhun Hatun’un torunu olarak tüm Türkiye’ye rol model olan, şampiyonluklar beklediğimiz Şüheda kızımızın şahsında hedefleri doğrultusunda emek veren tüm kızlarımızın maddi manevi yanında olacağız” dedi.

Selim Yağcı Özbekistan’da gerçekleşen turnuvanın başlangıç tarihi milli mücadele tarihimizin dönüm noktalarından olan Erzurum kongresinin tamamlanıp Heyeti Temsiliye’nin seçilmesinin 100. Yıl dönümü olduğunu,TBMM’nin ilk nüvesini oluşturan Heyeti Temsiliye’nin 100. yılında Bilecik’imizin gururu Şuheda kızımızın kazanacağı madalyanın bu yönüyle daha da anlamlı olacağını vurguladı.

Bu haber toplam 2013 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.