NİSAN AYINDA TEMELİ ATILACAK

NİSAN AYINDA TEMELİ ATILACAK

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ilçenin öncelikli sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor.Bu doğrultuda 2014 yılının son günü 31 Aralık tarihinde...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ilçenin öncelikli sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda 2014 yılının son günü 31 Aralık tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken kapalı pazar sorununun çözümü noktasında da büyük yol kat edildi. Projesi tamamlanan kapalı pazarın ihalesi de yapılarak Nisan ayı içerisinde temelinin atılması planlanıyor.

Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar yerinin yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edildi. İhaleye 2’si Bozüyük’ten toplam 5 firma katılarak teklif verdi. İhaleyi en yüksek teklifi veren ALVE İnşaat firması kazandı. İhale kararının kesinleşmesinin ardından yer teslimi yapılarak Nisan ayı içerisinde yapım çalışmalarına başlanacak olan kapalı Pazar yeri inşaatının 8 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Yeni Mahalle Şenkal Caddesi üzerinde eski kapalı pazarın bulunduğu alana yapılacak.  Kapalı Pazar yerinde 14.250 metrekare kapalı alan içerisinde 1 adet dükkân alanı 31 metrekare olan 30 adet dükkân ve kiralanabilir alan bulunuyor. Kapalı Pazar yerinde tuhafiye bölümünün 679 kişilik, sebze- meyve bölümü de 859 kişilik olması planlandı. Ayrıca erkek ve bayan mescit, zabıta odası ve tuvaletler de bulunacağı kaydedildi.

Bir aksilik olmazsa 8 ay gibi bir sürede inşaat çalışmalarının tamamlanması ve 2018 yılına girmeden yeni kapalı pazar yerinin pazarcı esnafının hizmetine sunulması amaçlanıyor.

unnamed-(7)-006.jpg

Bu haber toplam 3935 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum