'O BİZİM OĞLUMUZ'

'O BİZİM OĞLUMUZ'

Vali Tahir Büyükakın, insan odaklı, sosyal yönetim tarzını sürdürmeye devam ediyor.  Makamda yürüttüğü resmi işlemlerden arda kalan zamanda...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın, insan odaklı, sosyal yönetim tarzını sürdürmeye devam ediyor. 
 Makamda yürüttüğü resmi işlemlerden arda kalan zamanda vatandaşlarla biraraya gelmeyi ihmal etmeyen Vali Büyükakın, huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Büyükkakın huzurevi sakinleri ile çardakta sohbet etti.
 Huzurevine süpriz bir ziyaret yapan Vali Büyükakın'ı karşısında gören yaşlılar büyük mutluluk yaşadı. Vali Büyükakın'a o bizim oğlumuz diyen yaşlılar, "Vali Bey geldiği günden bugüne ne sorunumuz oldu ise yakından ilgilendi. Hepsini çözdü. Bizleri sık sık ziyarete geliyor. Bizlerle göstermelik değil yakından ilgilendiğini hissediyoruz.O bizim oğlumuz. Allah ondan razı olsun. Bizi sık sık ziyarete gelir, hiç yanlız bırakmaz." dediler.
 Yaşlıları ziyaret edip hayır dualarını almayı, huzurevinde yaşayan yaşlıların sorun yaşamamalarini önemsediğini dile getiren Vali Büyükakın, "Onlar bizim büyüğümüz, atamız. Onların istekleri bizim için emir. Elimizden gelenin fazlasını yapmak bizlerin onlara borcu. Onların varlıklar, deneyimleri bizlerin yolunu aydınlatıyor." dedi.

o-bizim-oglumuz2.jpg

 

Bu haber toplam 1911 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.