OCAK BAŞKANI PEHLİVAN OLDU

OCAK BAŞKANI PEHLİVAN OLDU

Bozüyük’te Mehmet Ali Arısoy’dan boşalan Ülkü Ocakları Başkanlığına Serdar Pehlivan atandı.Geçtiğimiz günlerde Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı...

A+A-

Bozüyük’te Mehmet Ali Arısoy’dan boşalan Ülkü Ocakları Başkanlığına Serdar Pehlivan atandı.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Avukat Mehmet Fazlı Güner’in Ocak Başkanlığını Muhammet Fatih Yaşar’a devir etmesi sonrasında Bozüyük, Söğüt, Yenipazar ve Osmaneli Ülkü Ocakları başkanları istifa etmişti. Bu istifaların ardından yeni ocak başkanları da yavaş yavaş belirmeye başladı. Bozüyük’te görevi bırakan Mehmet Ali Arısoy’un yerine Ocak Başkanlığına Serdar Pehlivan atandı.

Ocak binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Serdar Pehlivan devir aldıkları bayrağı en üste taşımaya çalışacaklarını söyledi. Pehlivan, “Mehmet Ali kardeşime canı gönülden teşekkür ediyorum, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı. Ocağı güzel bir hale getirdi. Bizde çileye talibiz. İnşallah görevimizi en iyi şekilde yerine getiririz. Bayrağı en üste taşımaya çalışacağız. Görevimizi tamamladıktan sonra layık olan bir arkadaşa devredeceğiz. Gelen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Fatih Yaşar ise konuşmasında, “Bizde, Bozüyük Ülkü Ocaklarını ve sizler ülküdaşlarımızı önce Allah’a daha sonra Serdar başkanımıza emanet ediyoruz. İnşallah onun arkasında beraber nice başarılara imza atarsınız. Hepiniz sağolun, varolun, Allah’a emanet olun.” dedi.

Eski Ocak Başkanı Serkan Pehlivan’ın abisi olan Serdar Pehlivan, daha önce Ocak’ta 2. başkanlık görevi yapmış ve yönetimde çeşitli görevlerde bulunmuştu Ayrıca 2 defa da vatandaşların katılımıyla teröre lanet yürüyüşü düzenlemişti. Devir teslim törenine MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, İl yönetiminden Murat Uymaz, Eski Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Osman Çalışkan, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Eren, MHP Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan ve Ülkü Ocakları üyeleri katıldı.

unnamed-(1)-013.jpg

Bu haber toplam 4583 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.