OEDAŞ YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

OEDAŞ YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Osmangazi EDAŞ, tüketicilere kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak amacıyla Bilecik il genelindeki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam...

A+A-

Osmangazi EDAŞ, tüketicilere kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak amacıyla Bilecik il genelindeki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini üstlenen Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), enerji nakil hatlarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Bazı ilçe merkezleri ve kırsalda başlayan çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda devam edeceği, toplam bedeli 40 milyon TL civarındaki yatırımların 2018 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Buna göre Bozüyük’te Poyra, Erikli ve Camiliyayla, Günyarık, Alibeydüzü, Kızıltepe, Göynücek, Dombayçayırı, Karaağaç, Düzağaç, Akçapınar ve Karabayır köyleri ile Bozüyük ilçe merkezi 4 Eylül ve Yeni Mahalle'sinin bu yıl sonuna kadar kadar yatırımlardan faydalanacağı bildirildi. 

Planlanan çalışmaların gerçekleşmesiyle birlikte yatırımlardan faydalanacak diğer ilçe, belde ve köyler şu şekilde:

“Söğüt ilçesine bağlı Küre, Geçitli, Tuzaklı ve Hamitabat köyleri. Merkez ilçeye bağlı Deresakarya, Selbükü, Örenköy, Kuyubaşı köyleri ve Vezirhan Kayabeli Mahallesi. Gölpazarı ve Yenipazar ilçeleri ile köyleri. Osmaneli’nin Selimiye, Kazancı, Borcak, Kaşıkçı ve Soğucakpınar köyleri.

Söğüt’ün Kızılsaray, Savcıbey, Hayriye, Gündüzbey, Oluklu, Rızapaşa, Yeşilyurt, Zemzemiye, Kepen ve Dömez köyleri.

Osmaneli ilçesine bağlı; Bereket, Hisarcık, Boyunkaya, Oğulpaşa, Selimiye, Borcak, Kaşıkçı, Soğucakpınar, Ericek, Çerkeşli, Beşevler, Sarıyazı, Yeşilçimen, Adliye, Ağlan, Akçapınar, Benli, Gaziler, Akçapınar, Düzmeşe ve Çiftlik köyleri. Gaziler Mahallesi.

Yenipazar’ın Selim, Katran, Aşağıboğaz, Yıkarıboğaz, Kükürt ve Ulucak köyleri.

Gölpazarı’nın Gözaçanlar, Hacıköy, Softalar, Niçinler, Doğancılar, Dokuz, Dokuzyağcı, Arıcaklar, Büyüksürmeli, Tongurlar, Urgancılar, Alıç, Keskin, Akçakavak, Taşçıahiler, Seyfiler, Elmümin, Kuşçaören, Söğütcük köyleri.

Gölpazarı İlçe merkezi.

İnhisar ilçesi Akköy Köyü.

Pazaryeri ilçesine bağlı; Sorgun mevkii, Esemen, Dülgeroğlu, Karadede, Sarnıç, Arpadere, Büyükelmalı, Küçükelmalı, Bozcaarmut, Güde, Karaköy, Bahçesultan, Nazifpaşa, Günyurdu, Burçalık, Demirköy ve Gümüşdere köyleri.

Merkez ilçeye bağlı Kurtköy, Kapaklı Köyü, Dereşemsettin, Çakırpınar, Selöz, Ulupınar, İkizce, Bahçecik, Abadiye, Hasandere, İlyasbey, Abadiye, Elmabahçe, Künçeğiz, Sütlük, Kendirli, Ayvacık, Kepirler, Koyunköy, Kavaklı. Vezirhan beldesi Kayabeli Mahallesi, Zobran, Örenköy, Kuyubaşı, Selbükü köyleri.

Merkez ilçe İstasyon Mahallesi, Küplü, Başköy, Aşağıköy, Yeniköy. Osmangazi, Orhangazi ve Yediler Mahallesi.

Osmaneli ilçesi yeni terminal binası, yeni hal binası, akaryakıt istasyonu ve çevre aydınlatma. Osmaneli ilçe merkezi Ankara ve İstanbul caddeleri. Orta refüj aydınlatma.

Vezirhan, Bayırköy ve Dodurga beldeleri. "

Bu haber toplam 1619 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.