OEDAŞ'TAN 130 MİLYONLUK YATIRIM

OEDAŞ'TAN 130 MİLYONLUK YATIRIM

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), Bilecik’e 2019 yılında yaklaşık 130 milyon TL alt ve üst yapı yatırımı yapacak. Bu rakam, elektrik dağıtımı...

A+A-

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ), Bilecik’e 2019 yılında yaklaşık 130 milyon TL alt ve üst yapı yatırımı yapacak. Bu rakam, elektrik dağıtımı alanında bir yılda bölgeye yapılan en büyük yatırımlardan biri olacak.
OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, OEDAŞ İl Müdürü Hacı Kadir Aykut ve ilgili personelle birlikte 2019 yatırımlarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. New Point Hotel'de gerçekleşen toplantıda yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Direktör Muzaffer Yalçın, "Bilecik tarihinin en büyük yatırımlarından birini gerçekleştiriyoruz" dedi.

dsc_8525.jpg
‘BİLECİK’İMİZE BÜYÜK DEĞER KATACAK’
Rakamlarla Osmangazi EDAŞ’ın 2019 yılı yatırımlarını anlatan Muzaffer Yalçın, planlanan çalışmaların 2019 yılı sonu itibariyle sona ereceğini bildirdi. Yalçın, “Dağıtım hizmetleri konusunda, en yeni teknolojik gelişmeleri izliyor ve sistemimize uyarlayıp tüketicilerimize sunarak elektrik akışında sürekliliği sağlıyoruz. Dağıtım sistemlerini sürekli gözetim altında tutuyor enerji arzının son kullanıcıya kesintisiz ulaşması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bilimsel gelişmeler ışığında yenilikçi yöntemlerle yalnızca bugünü değil geleceği de öngörerek tüm sistemlerimizi sürekli çağın gereksinimleri doğrultusunda güncelleyip çalışanlarımıza verdiğimiz eğitimlerle kaliteli hizmet noktasında en iyiyi yakalamayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda hizmet verdiğimiz beş şehirden biri olan Bilecik’imize tarihinin en büyük yatırımlarından birini yapıyor ve şehre büyük değer katacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
130 milyon liraya yakın alt ve üst yapı yatırımı yapacak olan Osmangazi EDAŞ, bölgeyi hak ettiği yeni, çağdaş, modern bir altyapı kavuşturmayı hedefliyor. Tarihi yatırımı sayesinde Osmangazi EDAŞ, gelecek yıllarda elektrik tüketiminde yaşanacak artışların günlük hayatı olumsuz etkilemesini de önlemiş olacak.  
Öte yandan, yatırımlar kapsamında 200 kişilik dolaylı istihdam sağlanacak. Plansız kesintiler %30 azalacak. 50 bin aboneye daha verimli hizmet sağlanacak. 120 kilometre kazı çalışması yapılacak. 330 kilometrelik yenileme çalışması yapılacak. 35 kilometre enerji nakil hattı yer altına alınacak. 1870 adet enerji nakil hattı direği tesis edilecek.


Bu haber toplam 2226 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.