ÖĞRENCİLER ATA’YA OLAN SEVGİLERİNİ BÖYLE İFADE ETTİLER

ÖĞRENCİLER ATA’YA OLAN SEVGİLERİNİ BÖYLE İFADE ETTİLER

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının...

A+A-

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. Yıldönümünde okul bahçesine ‘ATA’ yazarak andılar.

ogrenciler-ata-6.jpg
Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi’nde eğitim veren Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrencileri okul bahçesindeki Atatürk Anıtı’nın önünde Türk Bayrağı açarak ‘ATA’ yazdı. Bu şekilde ulu önder Atatürk’ü anan öğrenciler ‘Ata’m izindeyiz’ mesajı verdi. Okul Müdürü Mustafa Tetik’in önderliğinde, öğretmenlerinden Canan Çabar, İhsan Erdem, Fatma Kurtuluş, Kazım İşbilen’in gayretleriyle planlanan 2 ve 4. Sınıf öğrencilerinden oluşan 100 kişilik bir öğrenci gurubu ile kareografi hazırlıklarının tamamlanmasının ardından bir gurur tablosu olarak gerçekleştirildi. Öğrenci velilerinin beğenerek gurur duyduğu bu tablo havadan da drone ile görüntülendi. Programın sonunda Okul Müdürü, öğretmen ve öğrenciler Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya projeye katkıları nedeni ile teşekkür ettiler. 

ogrenciler-ata-11.jpg

Bu haber toplam 2002 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.