ÖĞRENCİLERİ UNUTMADILAR

ÖĞRENCİLERİ UNUTMADILAR

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Saffet Şeker İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve...

A+A-

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Saffet Şeker İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.
Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberlerindeki İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Rüştü Yıldırım ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam ile birlikte geleneksel hale getirdikleri okul ziyaretlerine bu hafta Saffet Şeker İlk ve Ortaokulu ile devam etti.

bsk--kaymakam-okul-ziyaretleri-saffet-seker-4-(1).jpg

Bozüyük’te Yeni Mahalle’de eğitim veren Saffet Şeker İlkokulu’nu ve ardından Saffet Şeker Ortaokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Yaman ve beraberindekiler okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler ile görüştü. Sınıfları gezerek öğrencilerin taleplerini soran Kaymakam Yaman ve beraberindekiler Öğretmenler Odasında da öğretmenler ile bir araya geldi.

bsk--kaymakam-okul-ziyaretleri-saffet-seker-11-(1).jpg

Burada öğretmenler ile bir süre görüşen Kaymakam Yaman, Başkan Bakıcı ve beraberindekiler öğretmenlerden istek ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerin ardından bir değerlendirme yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “bu gün Saffet Şeker İlkokulu ve Saffet Şeker Ortaokulu’nda eğitim gören geleceğimizin teminatı yavrularımızı ziyaret ettik. Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte okulumuza neler kazandırabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Öğretmenlerimize görevlerinde kolaylıklar, öğrencilerimize de derslerinde başarılar diledik” dedi.
bsk--kaymakam-okul-ziyaretleri-saffet-seker-5-(1).jpg

Bu haber toplam 4009 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.