OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİYORLAR

OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİYORLAR

Bozüyük’te etkili olan sağanak yağışın ardından çok sayıda cadde ve sokakta su birikintileri meydana geldi.Yoğun yağış sonrasında özellikle düz...

A+A-

Bozüyük’te etkili olan sağanak yağışın ardından çok sayıda cadde ve sokakta su birikintileri meydana geldi.

Yoğun yağış sonrasında özellikle düz zeminli bölgelerde yağmur suları birikintiler oluştururken, Belediye ekipleri kurduğu kriz masası ile ilçe genelinde geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Belediye hattına gelen şikâyetler doğrultusunda yaşanan olumsuzluklara anında müdahale eden ekipler vatandaşların yağışlardan en az seviyede etkilenmeleri için yoğun çaba sarf etti. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda alt geçitte biriken sular vidanjörler ile çekilirken, suların biriktiği bölgelerde suların yağmur kanallarına akması sağlandı, yağmur sularının yollara getirdiği kum ve çakıllar yıkanarak temizlendi. Aynı zamanda yollarda zarar gören kilit taşları ve asfaltlar yenilendi.

Meydana gelen yağışların ardından ilçede su biriken noktaların tek tek tespit edildiği ve bu tür olumsuzlukların önüne geçilmesi için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

yagis-sonrasi-calismalar--5.jpg
 

Bu haber toplam 1634 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.