ONLAR KENDİLERİNE BAKSIN

ONLAR KENDİLERİNE BAKSIN

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün AK Partililerin referandum akşamı yaptıkları kutlamalarla ilgili yaptığı açıklamalara AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’den...

A+A-

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün AK Partililerin referandum akşamı yaptıkları kutlamalarla ilgili yaptığı açıklamalara AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’den cevap gecikmedi. Milletvekili Eldemir, yaptığı açıklamada Milletvekili Yaşar Tüzün’e atıfta bulunarak ‘Yaşar bey bizi eleştireceğine kendilerine baksın, şer odaklarıyla yaptıkları kampanyalara baksın” dedi.

Hatırlanacağı üzere CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, 16 Nisan akşamı kutlama yapan AK Partililere yüklenerek "O meydanlara çıkıp konvoy yapanlar, havai fişek atanlar, Cumhuriyet Meydanı'na toplananlar hangi yüzle çıktınız da bu kutlamayı yapıyorsunuz? Bunu sormak benim görevimdir. Bilecik'te hayır çıkacak, evet yapanlar kutlama yapacak. Tek kelimeyle yazıklar olsun. Bizi yenemediniz. Bakanınızı getirdiniz, bakan yardımcınızı getirdiniz, bürokratınızı getirdiniz, danışmanlarınızı getirdiniz, Başbakan’ı getirdiniz ama bizleri yenemediniz" demişti.

Tüzün'ün bu açıklamalarının ardından Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir’den de cevap gecikmedi. Milletvekili Eldemir, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'e: " Bu işin kazananı sonuç itibariyle millet oldu. Kazanan millet olduğu için biz seviniyoruz. Türkiye'de %50'nin üzerinde oyla geçmiştir. %51.4'le geçmiştir. Bundan dolayı milletin sevincine ortak oluyoruz. Yaşar bey kendince bir siyasi değerlendirme yapmış olabilir. Ama o partisinin durumuna baksın, kendisinin bütün şer odaklarıyla birlikte yaptıkları kampanyalara baksın. İşin özeti bu. Geçti Tunceli'nin pazarı sür eşeği Yalova'ya." dedi.

Bilecik'teki referandum sonuçlarını değerlendiren Milletvekili Eldemir: "2015'teki sonuçlara göre bizim sonuçlarımız artmış görünüyor. Ama sonuçta takdir milletimizin hemşehrilerimizindir. Bize bu kadar uygun gördüler. Oy veren de vermeyen de bütün hepsi bizim hemşehrimiz. Netice itibariyle Bilecik'te %50'nin üzerine çıksak, Türkiye'de %50'nin altında kalmış olsaydık ne olacaktı? Biz sonuca bakarız. Sonuçta milletimiz "Evet" yönünde oy kullanmıştır." dedi.

Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.