ORMAN İŞÇİLERİNİ UNUTMADI

ORMAN İŞÇİLERİNİ UNUTMADI

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Hamidiye Köyü yolu mevkiinde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında çam fidanlarına çapalama yapan...

A+A-

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Hamidiye Köyü yolu mevkiinde gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında çam fidanlarına çapalama yapan Orman Kooperatifleri işçilerini ziyaret etti.
Orman kooperatifleri işçilerini çalışma yaptıkları alanda ziyaret eden Başkan Bakıcı kendilerine kolaylıklar diledi. İşçilerin yer sofrasına da konuk olan Başkan Bakıcı ile işçiler arasında samimi diyaloglar yaşandı. Başkan Bakıcı, “Özellikle güneşin altında ve uzun saatler boyunca çalışmalarını gerçekleştiren siz değerli orman işçilerimize Allah'tan kolaylıklar diliyorum. Yapmış olduğunuz işin ne kadar zor ve emek gerektiren bir iş olduğunun farkındayız. Bu azminiz ve verdiğiniz emek pek çok kişiye örnek olacak öneme sahiptir” diyerek, orman işçileri ile sohbet etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, işçiler ile sofralarını paylaşırken ziyaretinin sonunda beraberinde getirdiği tatlıları işçilere ikram ederek, her türlü ihtiyaçlarında kendilerine yardımda bulunacaklarını belirtti.
Orman kooperatifi işçileri, kendilerine gösterilen ilgi ve nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

bsk--orman-iscileri-ziyaret--4.jpg


Bu haber toplam 1887 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.