ORTAK PAYDALARI BOZÜYÜK

ORTAK PAYDALARI BOZÜYÜK

Bozüyüklü il genel meclisi üyelerinin siyasi parti ayrımı gözetmeksizin ilçelerini ilgilendiren konularda birlikte hareket etmeleri Bozüyük kamuoyunun...

A+A-

Bozüyüklü il genel meclisi üyelerinin siyasi parti ayrımı gözetmeksizin ilçelerini ilgilendiren konularda birlikte hareket etmeleri Bozüyük kamuoyunun takdirini topluyor. 
İl Genel Meclisi'nin Haziran ayı toplantıları devam ederken CHP'nin Bozüyük İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Elmas ile AK Partili Mesut Çetin'in Bozüyükle ilgili gündem maddelerinde birbirlerine verdikleri destek bir kez daha dikkat çekti. 
CHP Bozüyük İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Elmas, KÖYDES kapsamında ilçelere ayrılan paralarla ilgili olarak Bozüyük ve Gölpazarı’na ayrılan bütçelerin neden aynı olduğunu sordu. Hüseyin Elmas, "Bozüyük 70 bin nüfuslu bir ilçe, Gölpazarı ise 6 bin nüfuslu. Nasıl aynı paralar ayrılır anlamış değilim” dedi. Daha sonra söz alan AK Partili Bozüyük İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Çetin’de Hüseyin Elmas’a destek veren açıklamalarda bulunarak Bozüyük’ün bazı köy yollarında çalışma gerçekleştirilmesini istedi.
'TOPLANTIMIZA BOZÜYÜK MİLLİYETÇİLİĞİ DAMGA VURUYOR'
Bozüyüklü il genel meclis üyelerinin birbirlerini destekleyen açıklamalarına İYİ Partili Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur'dan ise tepki geldi. Bozüyüklü meclis üyelerine dönen Orhan Uğur,"Toplantımıza Bozüyük milliyetçiliği damgasını vuruyor. Şimdi bende Osmaneli çiftçisi Bilecik tarımının yarısını oluşturuyor tarım paylarının tamamını biz alalım desem olur mu?" sözleriyle tepki gösterdi.

 


Bu haber toplam 2143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.