OSMANLI KAHVECİSİ'NİN AÇILIŞI YAPILDI

OSMANLI KAHVECİSİ'NİN AÇILIŞI YAPILDI

 Büyüyen ve gelişen ekonomisi ve barındırdığı dinamik nüfusu ile yatırımcıların dikkatini çeken Bozüyük’te bu kez Türkiye’nin bir çok...

A+A-

 Büyüyen ve gelişen ekonomisi ve barındırdığı dinamik nüfusu ile yatırımcıların dikkatini çeken Bozüyük’te bu kez Türkiye’nin bir çok noktasında şubeleri bulunan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi açıldı.

 Cumhuriyet Meydanı yanında hizmete giren işyerinin açılışına Bozüyük Belediye Başkanı Yardımcıları Nazmi Kuru, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Bozüyük İlçe Müftüsü Selami Bağcı,Ticaret Odası Başkanı Buğra Levent ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi KURU; “İlçemizde açılışını gerçekleştireceğimiz ve özellikle gençlerimizin sosyalleşmesi için son derece önemli olan bu güzel mekânın açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum.  Türkiye’nin pek çok ilinde şubesi bulunan mekânın Bozüyük Şubesi, ilçemize ve işletme sahiplerine hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar nasip etsin” dedi. Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru’nun konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından okunan dua ile birlikte işletmenin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından törene katılan protokol üyeleri işletmeyi gezerek iş yeri sahibi ile bir süre sohbet etti ve işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundular. Açılış töreni yapılan çeşitli ikramlar ile sona erdi.

bsk--yrd-nazmi-mustafa-osmanli-kahve-acilis-7.jpg

Bu haber toplam 3060 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.