OYUNCAK GETİRDİLER OYUN BİLETİ ALDILAR

OYUNCAK GETİRDİLER OYUN BİLETİ ALDILAR

“OYUNCAK GETİRENE BİR BİLET” KAMPANYASI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde çocuklara yönelik olarak düzenlenen “Bir Oyuncak Getirene Bir Bilet” kampanyası yoğun ilgi gördü. Minik tiyatro severler yanlarında getirdikleri oyuncakları büyük bir mutlulukla vererek ücretsiz oyun biletlerini aldılar.
Bozüyük Belediyesi gerçekleştirdiği anlamlı projelere bir yenisini daha ekleyerek sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yeni bir uygulamaya daha imza attı. Tiyatro festivalinde gösterilecek çocuk oyunları kapsamında ve çocuklara yönelik olarak düzenlenen “Bir Oyuncak Getirene Bir Bilet” kampanyası ile çocuklar ellerindeki oyuncakları ihtiyaç sahibi kardeşlerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadı.

tiyatro-gunleri--ve-oyuncak-kampanyasina-ilgi--.jpg-1-(1).jpg

Hafta sonu sahnelenecek çocuk oyunları için geçerli olacak ücretsiz biletlerin dağıtımı oyunun bir gün öncesinden yapılırken sabah erken saatlerde Metristepe Kültür Merkezi’ne anneleri ile birlikte gelen minik tiyatro severler oyuncaklarını vererek oyun biletlerini aldılar. Çocuklara paylaşmayı ve yardımlaşmayı öğretmek amacı ile başlatılan kampanya çerçevesinde toplanacak eski ve kullanılabilecek durumdaki oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek.
Kampanyaya katılımın zorunlu olmamasına rağmen çocukların kampanyaya yoğun bir ilgi gösterdiği gözlendi.

 

Bu haber toplam 1598 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.