'PİSLİĞİNİZİ KANLA ÖRTEMEZSİNİZ'

'PİSLİĞİNİZİ KANLA ÖRTEMEZSİNİZ'

Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Celalettin Ateş, Bozüyük Dernekler Büro Şefliğinde görevli aynı zamanda Büro Memur-Sen Bilecik Yalova Şube Başkanı...

A+A-

Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Celalettin Ateş, Bozüyük Dernekler Büro Şefliğinde görevli aynı zamanda Büro Memur-Sen Bilecik Yalova Şube Başkanı Mustafa Akış'ın uğradığı silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. 

Celalettin Ateş, yazılı açıklamasında, Mustafa Akış'a sahip çıkarak olayın faillerine sert bir dille 'Pisliğinizi kanla örtemezsiniz' ifadesini kullandı.

Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Celalettin Ateş, konuyla ilgili açıklamasında, şunları kaydetti:

"Camiamız mensubu, Yalova Bilecik Büro Memursen Şube Başkanı, Bozüyük Dernekler Büro Şefliğinde görevli değerli kardeşim Mustafa Akış sinsice, haince, kalleşçe saldırı sonucu yaralanmıştır.

Mustafa Akış bugüne kadar her konuda doğrunun yanında, yanlış işlerin, illegal ve organize iş, organize yapıların korkusuzca, güçlü bir şekilde karşısında yer almış, mazlumların yanında olup, insani yardım kuruluşlarında aktif görevlidir.

Mustafa Akış belliki birilerinin doğru olmayan işlerine, menfaatine, rantına dokundu deşifre ediyor yada edecek, pisliğin içindeki zümreler böyle kalleşçe kanla pisliklerini örterek aynı düzenlerini devam etmek istiyorlar. Bu hain ve sinsi saldırıyı yapanlar şunu önce çok iyi bilsinler Mustafa Akış yalnız değildir, bir mermiyle korkuturuz, cesareti kırılır bizlerde düzenimize devam ederiz düşüncesi içinde olanlar Akış inançlı bir kişidir, bu saldırılar onu dahada aktif hale getirir, daha güçlendirir, çelikleştirir, bilirki ecel buysa kimse engelleyemez, bu ecel değilse kimse bir şey yapamaz.

Camia olarak bizlerde inanıyoruz ki bu iş basit bir yaralama değildir, bu iş aydınlandığında belki ileride olası bazı şeylerin önüne geçilecek, belkide geçmişte olagelen ancak açığa çıkmamış işler deşifre olacak, Devletimiz istihbaratımız çok güçlü, hiç bir şey kapaklı kalmıyor, Emniyet Müdürlüğümüz canla başla çalışarak, tüm profesyonel ekipmanları kullanarak bu işi kısa sürede çözecek, önce tetikçiyi, sonrasında ise onun esas azmettiricisi ağa babalarına ulaşacak ki esas onlar o zaman pisliklerinin ortaya çıkıp her tarafı kokuttuğunun farkına varacaklar, ey ağa babaları şunu bilin ki bizler bu işin peşini her şey açığa çıkıncaya kadar bırakmayacağız, her platforma her makama konuyu taşıyarak bu işin çözümünü sağlamak için her adımı atacağız." 

 

Bu haber toplam 1872 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.