POLİS EKİPLERİ ’GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI’ SEMİNERİ VERDİ

POLİS EKİPLERİ ’GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI’ SEMİNERİ VERDİ

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik...

A+A-

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik ‘Güvenli internet kullanımı’ konulu seminer düzenlendi.
Ertuğrulgazi Ortaokulu konferans salonunda 7 ve 8.’inci sınıf öğrencilerine verilen seminerde, güvenli internet kullanımı konusunda bilgiler verildi.

tdp-(1).jpg

Kişisel güvenlik ve suçtan korunma başlığı adı altında güvenli internet kullanımı, şiddet ve akran zorbalığı, arkadaş seçimi, internet üzerinden hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarından korunma yöntemleri, trafik kazaları ve nedenleri, polis ve hayatımızdaki önemi konularında bilgi paylaşımında bulunuldu. İşlenen suçlar ve suçların cinslerine bakıldığında, internet üzerinden işlenen suçların günümüzde artış gösterdiği belirtilerek bu konuda dikkatli olunması konusunda uyarılar yapıldı. Son olarak öğrencilerin merak ettiği konuların cevaplandırılmasıyla seminer programı sona erdi.

tdp-(12).jpg

Bu haber toplam 3067 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.